Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > GALERIE FOTO | O cehoaică a cheltuit un milion de dolari pe operații estetice. E incredibil cum arată acum

GALERIE FOTO | O cehoaică a cheltuit un milion de dolari pe operații estetice. E incredibil cum arată acum

O tânără care a fost dependentă de droguri și a suferit de anorexie și bulimie și-a făcut operații estetice de un milion de dolari pentru a trece peste problemele mentale pe care le-a avut.

Klara Lima, cunoscută sub numele de „Kitana Savage”, și-a biruit demonii, începând cu moartea părinților când era doar o adolescentă și până la consumul de droguri și anorexie, printr-o transformare completă a felului în care arată

În vârstă de 28 de ani, tânăra născută în Cehia, dar care se împarte acum între Londra, Miami și Dubai, a suferit trei liftinguri braziliene la fund, patru măriri de sâni și mai multe intervenții chirurgicale la față. Acum lucrează ca model și încearcă să-și lanseze cariera muzicală.

Klara a vorbit despre problemele ei și despre cum le-a confruntat, spunând: „Am fost dependentă de droguri grele. Consumam cocaină ca să nu-mi fie foame și am ajuns să iau între unu și cinci grame pe zi. De asemenea, fumam două pachete de țigări pe zi, consumam mult alcool și mâncam doar fast-food. Renunțasem complet la viața mea”.

Ea spune că faptul că s-a transformat complet îi place foarte mult, nu voia să arate ca o fată europeană obișnuită. „Am vrut să arăt așa cum arăt acum”.

Ea spune că totul a început de când era copil. „Copilaria mea a fost ca rai și iad în același timp. Am avut o copilărie de lux, dar am fost agresată în școală. Eram un copil rebel, fugeam de acasă pentru a merge în cluburi când aveam 12 ani, fumam iarbă și beam alcool”.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Dar când avea doar 17 ani, părinții ei au murit amândoi într-un accident aviatic. „Într-o zi, sora mea m-a sunat plângând. S-au dus, mi-a spus ea, mama și tata au murit într-un accident de avion”, povestește tânăra.

În urma accidentului, Klara a moștenit averea părinților, dar și-a dezvoltat obiceiuri rele și sănătatea ei s-a deteriorat rapid. „Este foarte periculos să dai o sumă de bani unei persoane tinere, fără cineva care să o îndrume sau să o țină sub control”, a explicat ea.

„Am dezvoltat anorexie și bulimie. Am început să iau droguri, m-am îngrășat 40 de kilograme. Arătam foarte rău”, spune cehoaica.

După o supradoză de droguri luată în Mexic, Klara a reușit să supraviețuiască, dar a decis să facă schimbări majore în viața ei.

Și-a făcut prima operație estetică când avea 21 de ani și apoi a continuat până a ajuns să arate ca astăzi.

Spune că în total, operațiile estetice, dar și tratementele cosmetice și tot ce a investit în cea au costat în jur de un milion de dolari.

Klara spune, însă, că banii cheltuiți pentru ea au fost „cea mai bună investiție pe care a făcut-o vreodată”, scrie Daily Mail


Citește și: O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”


 

Close
Închide
  Close