Mergi direct la conținut »
O companie din Rusia oferă un bonus angajatelor care poartă fustă la muncă
Ştiri Libertatea > Ştiri > O companie din Rusia oferă un bonus angajatelor care poartă fustă la muncă

O companie din Rusia oferă un bonus angajatelor care poartă fustă la muncă

O companie din Rusia oferă bonusuri angajatelor sale dacă vin la muncă purtând fuste, machiaj sau rochii. 

De Daniel Stanciu,

Tatprof, o firmă specializată în producția de aluminiu, a lansat inițiativa pentru a „înfrumuseța zilele de muncă”, a declarat purtătoarea de cuvaânt a companiei, Anastasia Kirillova.

Presa din Rusia notează că ideea face parte dintr-un „maraton de feminitate” care va ține o întreagă lună. Participantele trebuie să trimită o poză cu ele către șefii lor pentru a primi bonusul de 100 de ruble, adică puțin peste 6 RON.

„Acum multe femei pun pe ele pantaloni în mod automat. De aceea sperăm că prin această acțiune le vom ajuta pe doamnele noastre să își conștientizeze feminitatea și șarmul atunci când optează pentru o fustă sau o rochie”, a mai spus Kirillova.

Kirilova a mai adăugat că „este o modalitate foarte bună de a ne uni echipa de angajați, care e compusă din 70% bărbați”.

Media locală a scris că directorul companiei Tatprof, Sergey Gennadevich Rachkov, este omul care a venit cu inițiativa.

„El (Rachkov)  este foarte îngrijorat de această problemă, amestecarea rolurilor de gen”, a  spus purtătoarea de cuvânt.

„Acesta vrea să păstreze principiile feminității în fiecare angajat din companie, astfel încât fetele să nu ajungă să se tundă bărbătește, sau să poarte pantaloni, ci să facă artizanat și să își pună toată dragostea în creșterea copiilor”.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Reacțiile la „maratonul feminității” au fost variate, cu unii oameni exprimându-și suportul pentru campanie pe rețelele de socializare. Alții, pe de altă parte, nu au fost atât de încântați.

Un utilizator al aplicației de mesagerie Telegram a numit campania o întoarcere în Evul Mediu.

Sursa: euronews

Citește și: Vă recomandăm 7 super lecturi de weekend. De la poveștile copiilor care au murit după ce au căzut în fose septice până la bizara apariţie a siglei unei companii farma pe succesele guvernării PSD

 

Close
Închide
  Close