MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 14:32

FOTO | O mamă a murit după s-a aruncat în fața unei mașini pentru a-și proteja copiii

Distribuie

Femeia a salvat viața atât a celor doi copii ai săi, cât și pe cea a prietenului lor, sărind în fața unei mașini condusă de un șofer care a accelerat în loc să frâneze. Incidentul a avut loc în parcarea unei școli din El Paso, Texas. 

Kharisma James, în vârstă de 33 de ani, își lua copiii de la școala elementară Tippin, din El Paso, când o mașină s-a îndreptat cu viteză spre ea și cei mici, potrivit mirror.co.uk.

Femeia a încercat să-i atragă atenția șoferului, dar nu a mai fost timp, așa că s-a aruncat între mașină și cei trei copii pentru a-i proteja.

Kharisma, un veteran al războiul din Irak, a murit pe loc și cei trei copii care au fost răniți grav au fost transportați la spital.

Incidentul care a avut loc în prima zi de școală a șocat martorii. Kharisma era asistentă medicală la The Hospitals of Providence și o mamă care-și creștea singură cei doi copii.

Autoritățile au spus că șoferul, un bărbat de 58 de ani, venise la școală pentru a-și lua nepoții. El era „dezorientat și confuz” când a avut loc accidentul. Șoferul a fost dus în custodia poliției și nu se știe dacă va fi acuzat pentru faptele sale.


EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. ”Sufletul meu, te voi iubi mereu”


Citește mai multe despre incident și șofer pe Libertatea.

Comentarii