MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 14:32

FOTO | O mamă a murit după s-a aruncat în fața unei mașini pentru a-și proteja copiii

Distribuie

Femeia a salvat viața atât a celor doi copii ai săi, cât și pe cea a prietenului lor, sărind în fața unei mașini condusă de un șofer care a accelerat în loc să frâneze. Incidentul a avut loc în parcarea unei școli din El Paso, Texas. 

Kharisma James, în vârstă de 33 de ani, își lua copiii de la școala elementară Tippin, din El Paso, când o mașină s-a îndreptat cu viteză spre ea și cei mici, potrivit mirror.co.uk.

Femeia a încercat să-i atragă atenția șoferului, dar nu a mai fost timp, așa că s-a aruncat între mașină și cei trei copii pentru a-i proteja.

Kharisma, un veteran al războiul din Irak, a murit pe loc și cei trei copii care au fost răniți grav au fost transportați la spital.

Incidentul care a avut loc în prima zi de școală a șocat martorii. Kharisma era asistentă medicală la The Hospitals of Providence și o mamă care-și creștea singură cei doi copii.

Autoritățile au spus că șoferul, un bărbat de 58 de ani, venise la școală pentru a-și lua nepoții. El era „dezorientat și confuz” când a avut loc accidentul. Șoferul a fost dus în custodia poliției și nu se știe dacă va fi acuzat pentru faptele sale.


EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. 'Sufletul meu, te voi iubi mereu'


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii