Studentă la două facultăţi şi mamă singură, acum se luptă pentru viaţă

08 februarie 2016 11:59

La 23 de ani ani, Mădălina Nistor pare să fie trăit cât pentru deja două vieţi! O face cu bucurie şi în ciuda oricăror greutăţi, însă acum, i-ar prinde bine o mână de ajutor.

Mădălina este studentă în anul III la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” din Cluj Napoca și ”boboc” la profilul Finanțe-bănci de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

În plus, îşi creşte singură fiul în vârstă de aproape doi ani pe care până acum l-a plimbat cu ea peste tot. Anul trecut, în martie, Mădălina dansa tango la un bal caritabil organizat de Compania de Tango Cluj.  În aprilie, alerga la un maraton pe străzile din Cluj-Napoca.

madalina-nistor-4

În ziua de 11 ianuarie a acestui an, viața i-a fost însă dată peste cap. ”Mi-am făcut analize de sânge la un laborator, am fost de dimineata la recoltat si apoi am fost sunată pe la pranz ca sa merg de urgenta la clinica de hematologie. S-a petrecut totul repede. În jumatate de zi am primit si diagnosticul si m-au si internat”, a povestit Mădălina pentru Clujust.

Diagnosticul dureros a fost de leucemie acută limfoblastică, astfel că are nevoie de sprijin pentru a-şi permite tratamentul şi un eventual transplant medular sunt ridicate.

Dacă vreţi să o ajutaţi pe Mădălina, puteţi dona în contul RO56 RNCB 0818 1242 4130 0005 deschis la BCR pe numele Nistor Andreia-Madalina.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro