Mergi direct la conținut »
O noră băută și-a bătut soacra! Un vecin a reclamat agresiunea la poliție
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O noră băută și-a bătut soacra! Un vecin a reclamat agresiunea la poliție

O noră băută și-a bătut soacra! Un vecin a reclamat agresiunea la poliție

O femeie de 45 de ani din județul Gorj s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Băută fiind, femeia în vârstă de 45 de ani s-a enervat când a dat cu ochii de soacra sa și a luat-o la bătaie pe bătrâna de 83 de ani, a anunțat site-ul gorjeanul.ro.

Un vecin, un bărbat de 61 de ani din aceeași comună, Negomir, a reclamat agresiunea la poliție. Oamenii legii au venit la fața locului și au interogat-o pe bătrâna abuzată, care a confirmat agresiunea.

Ordin de restricție pentru agresoare

Împotriva agresoarei s-a emis un ordin de restricție valabil pe cinci zile.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din discuţiile purtate cu partea vătămată, au constatat că cele sesizate se confirmă. Victima nu a solicitat transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie și amenințare, iar împotriva femeii de 45 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile. Aceasta a fost condusă la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost Casa Iris, din municipiul Târgu-Jiu”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

Close
Închide
  Close