De Mihai Niculescu,

Cătălin Cherecheș a spus că recuperarea va fi scurtă și de săptămâna viitoare se va întoarce la primărie, relatează jurnalmm.ro.

„Ce a fost mai greu, a trecut :) Mă recuperez acum după intervenția chirurgicală de azi. Medicilor, asistentelor, asistenților si infirmierelor care au făcut intervenția și care mă îngrijesc acum, le sunt recunoscător! Iar vouă, celor care ați fost alături de mine în aceste momente, vă mulțumesc din suflet pentru gândurile bune! Ne revedem ACASĂ, luni!” a transmis primarul Cătălin Cherecheș.

Edilul a rugat o asistentă să-i facă o fotografie, iar apoi a distribuit postarea pe Facebook.

„Sfârșit de săptămână cu soare în suflet să aveți! Vă împărtășesc câteva imagini și cu priveliștea pe care o am din salonul spitalului în care sunt internat” a scris el.

Cu doar o zi în urmă, joi, Cherecheș anunțase public că se află în vacanță în Germania, la mama lui, dar perioada de relaxare avea un dublu scop: își programase și operația.

„Scurta vacanță pe care mi-am permis să o iau după o lungă perioadă la turație maximă, pentru odihnă și relaxare, a ajuns la final. Sunt în Germania acum, la familia mea, alături de mama. Mâine mă așteaptă o zi importantă, voi fi supus intervenției chirurgicale pe care am amânat-o până peste poate :) Să fiți cu gândul alături de mine, la fel cum și eu sunt cu gândul mereu la voi și la orașul nostru” scrisese primarul din Baia Mare.

În iulie, primarul Cherecheș a fost dus de urgență la spital. Edilul a acuzat dureri puternice în timpul unei ședințe, dar nu a rămas internat.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani