De Ovidiu Matache,

„Se fac cercetări în cadrul unui dosar penal, conform articolului 98 din Codul Aerian privind exercitarea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu și vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Curții de Apel Galați, Marcel Codiță.

Prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, a declarat că primele date arată că, cel mai probabil, pilotul avionului de mici dimensiuni care a aterizat forțat în Băleni a pierdut controlul aparatului de zbor, posibil din cauze tehnice.

„Se pare că pilotul a pierdut controlul aparatului, probabil, din pricini tehnice, a lovit, încercând să aterizeze forţat, camionul cu o roată, s-a răsucit, s-a răsturnat şi a luat foc”, a afirmat prefectul județului.

La rândul său, șoferul camionului lovit de avionul utilitar, Nicolae Ploieșteanu, s-a declarat norocos că a scăpat sănătos și s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

„Mare noroc, am rămas cu sperietura, dar bine că sunt sănătos şi am scăpat aşa”, spune Ploieșteanu.

Șoferul camionului a povestit că a văzut avionul venind din stânga, iar apoi a văzut cum a întors la altitudine și dintr-odată a pierdut din altitudine și a venit direct spre el.

„Când l-am văzut că vine spre mine, deja eram sub volan. Am călcat frâna. Dacă aş povesti cuiva că m-a lovit avionul, fiind cu camionul, toată lumea ar râde, nimeni nu ar crede. Mă bucur că şi ei cât de cât sunt sănătoşi, cu răni uşoare. Sincer, nu ştiu de ce au pierdut din altitudine”, a mai spus șoferul camionului lovit de avionul utilitar care a aterizat forțat.

Citește și: Cristi Borcea vrea să fie liber pentru că are șapte copii. Instanța i-a dat un răspuns uluitor

 

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări