Mergi direct la conținut »
Remus Cernea anunță că pleacă în Finlanda: Biletul de avion este doar dus
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Remus Cernea anunță că pleacă în Finlanda: Biletul de avion este doar dus

Fostul deputat Remus Cernea anunță că pleacă în Finlanda și spune într-un mesaj postat pe contul său de Facebook că biletul de avion este doar dus. El susține că se va implica într-un proiect creativ care vizează întreaga lume, nu doar România.

Potrivit mesajului de pe Facebook, fostul deputat va pleca din România, duminică după-amiază. Deși șederea în țara nordică va fi lungă, Cernea spune că își dorește să se întoarcă la un moment-dat în țara noastră și să își reia activitatea de aici.

”Dragi prieteni, după 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul și spre acțiuni care vizează întreagă umanitate, nu doar o țară.

În cursul după-amiezii de mâine voi pleca în Finlanda, unde mă voi angrena pentru o perioada mai lungă în proiecte creative care au legătură și cu România, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Dacă și când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.

Îmi doresc să revin la un moment dat, îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României. Am muncit din greu și m-am luptat pentru libertate, dreptate, justiție și o dezvoltare morală a societății noastre. Am înregistrat numeroase succese și am contribuit la schimbări de mentalitate de natură să apropie țară noastră de cele civilizate, prospere și dezvoltate din occident.

E drept și că de multe ori nu am fost înțeles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de către apropiați în care investisem încredere și prietenie. Dar cumva mă așteptăm la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior în cele din urmă.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Voi reveni să lupt pentru România în contextul în care voi avea sentimentul că o pot face într-un cadru eficient, alături de oameni de calitate și că beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp și energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe măsură ce ele se vor apropia de împlinire.

Numai bine va doresc tuturor!”, este mesajul postat de Remus Cernea.


Citește și: Proiect naționalist în Senatul României: Până la 3 ani de închisoare pentru promovarea în public a ideilor antiromânești


 

Close
Închide
  Close