Mergi direct la conținut »
Româncă bătută în Italia pentru că făcea curățenie pe stradă. „Unde te crezi aici, la Londra?”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Româncă bătută în Italia pentru că făcea curățenie pe stradă. „Unde te crezi aici, la Londra?”

Clipe de groază pentru o româncă bătută în Italia pentru că făcea curățenie pe stradă. Femeia a ajuns la spital, după ce a fost snopită în bătaie de patru bărbați deoarece a făcut curățenie în fața porții casei, de pe strada pe care locuiește. Românca a depus o plângere la Poliție.

Incidentul șocant a avut loc în Villaseta, o localitate din sudul Italiei. O femeie de origine română a fost amenințată și bătută de patru bărbați, în timp ce făcea curățenie în fața porții casei, informează teleacras.com.

„Am obiceiul, atunci când fac curățenie, să strâng și gunoiul din fața porții și chiar de pe toată strada unde locuim eu și cu soțul meu, pe via Mongitore. La un moment dat, s-au apropiat patru bărbați, au venit direct la mine și mi-au strigat: ‘Trebuie să vă obișnuiți să trăiți în gunoi. Că aici nu suntem la Londra! Du-te în România dacă nu-ți place! I-am invitat să se comporte civilizat, conform legilor italiene. Iar ei mi-au răspuns: ‘Aici, noi suntem legea! Apoi au sărit la mine, lovindu-mă cu pumnii și palmele. Chiar și soțul meu, care a intervenit în apărarea mea, a fost bătut.”, a povestit femeia.

Românca le-a povestit carabinierilor despre bătaia pe care a încasat-o și a depus o plângere împotriva celor patru bărbați pe care îi acuză că au agresat-o. Femeia a primit un certificat medico-legal, potrivit căruia are nevoie de 30 de zile de îngrijiri.

În 2017, presa din Italia a scris despre cazul italianului Aloisio Francesco Rosario Giordano care a sechestrat-o pe românca Cristina Condrea timp de 10 ani.


Citește și Fuego face piața gratis! Țăranii îi dau legume și fructe… pe autografe


 

Close
Închide
  Close