Mergi direct la conținut »
Un copil de 10 ani a lovit cu mașina pe care o conducea alte două autoturisme și a rupt o țeavă de gaz din Huși
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un copil de 10 ani a lovit cu mașina pe care o conducea alte două autoturisme și a rupt o țeavă de gaz din Huși

Un copil de 10 ani a lovit cu mașina pe care o conducea alte două autoturisme și a rupt o țeavă de gaz din Huși

Un băiat lăsat nesupravegheat de către mama sa, luni seara, într-un autoturism, a intrat cu acesta în două mașini parcate și apoi s-a oprit, după ce a parcurs aproximativ 50 de metri, într-o conductă de gaze, pe care a rupt-o, lăsând fără gaze naturale aproximativ 30 de gospodării de pe o stradă din municipiul Huși.

De Theodor Istrate,

Lăsat singur în mașină de mama sa, care a coborât pentru a cumpăra ceva de la un magazin, copilul a trecut de pe scaunul din dreapta pe locul șoferului și, profitând de faptul că avea cheia în contact, a pornit autoturismul, pe care apoi l-a pus în mișcare. Când și-a dat seama ce a făcut, băiatul s-a speriat și a luat mâinile de pe volan. Scăpată de sub control, mașina a lovit alte două autoturisme aflate pe marginea drumului și, după aproximativ 50 de metri, s-a oprit în țeava de gaze, pe care a rupt-o.

”În zonă au fost trimiși pompieri care au asigurat măsurile de supraveghere și prevenire până ce societatea de distribuție a gazelor a intervenit și a oprit alimentare cu gaze. De altfel, se lucrează pentru înlocuirea porțiunii de conductă afectată, alimentarea cu gaze fiind întreruptă pe un tronson din strada Fundătura Viilor la aproximativ 30 de familii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu. Băiatul nu a fost rănit. Poliția a început o anchetă în acest caz, urmând a fi întocmit dosar penal.

 

Citește și:

Cum a reușit un actor să câștige președinția Ucrainei? Situația din Ucraina explicată pe scurt

 
 
Close
Închide
  Close