Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un şofer din Reghin a plonjat cu maşina într-un canal cu apă

Un şofer din Reghin a plonjat cu maşina într-un canal cu apă

Un şofer mureşan a ajuns, duminică seara, cascador de ocazie după ce a plonjat cu maşina într-un canal care alimentează staţia de apă a municipiului Reghin, după care a dispărut de la locul accidentului.

Poliţiştii şi pompierii sosiţi la faţa locului încearcă să îi găsească acum atât pe şofer cât şi pe posibilii pasageri care s-au aflat în maşină în timpul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, pentru Libertatea, că pompierii din Reghin au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, la un accident de circulaţie în urma căruia un autoturism a căzut într-un canal care alimentează staţia de apă din municipiul Reghin, cauza accidentului nefiind cunoscută.

„La faţa locului a intervenit un echipaj de pompieri şi o ambulanţă dar la locul solicitării nu a fost găsită nicio persoană”, a spus Virag.

Potrivit sursei citate, apa nu este adâncă în zonă şi se presupune că şoferul şi posibilii psageri au ieşit din maşină după accident.

În paralel poliţiştii încearcă să îl identifice pe şoferul cascador dar şi pe posibilii pasageri care se afalu în maşină în momentul accidentului.


Citește și: Cezar, mezinul familiei Stratan debutează cu o întârziere de cinci ani. Tododată se lansează formația Familia Stratan, un Kelly Family autohton


 

Close
Închide
  Close