#SalariileRomanilor

Ce se va întâmpla cu salariul meu? Este fără îndoială întrebarea sfârșitului de an în Romania. Dupa ce Guvernul a adoptat #RevolutiaFiscala, incertitudinea persistă în societatea românească. Oamenii așteaptă deciziile angajatorilor, patronii fac calcule și așteaptă lămuririle guvernanților.

Libertatea și eJobs.ro demarează o campanie prin care încercăm să aflăm și să informăm românii despre ce se va întâmpla cu salariile, începând cu 1 ianuarie 2018. Astfel, pe siteul Libertatea.ro si pe Facebook/libertatea.ro am creat secțiunea #SalariileRomanilor, unde vom publica zilnic analize, situații și povești ale celor afectați de măsurile Guvernului.

Tot aici, invităm companiile să își prezinte poziția sau deciziile față de trecerea contribuțiilor la angajat și ce măsuri au de gând să ia cu privire la salariile brute ale angajaților, fie de majorare, fie de scădere.

De asemenea, rugăm românii să ne scrie experientele lor cu angajatorii; dacă li s-au redus salariile, au fost concediați, plătiți la negru sau situatia lor financiară a rămas neschimbată.