De Dana Aramă,

Nicoleta Luciu este considerată una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. În ultima vreme, bruneta luase în greutate și a luat rapid măsuri.

A trecut la dietă și a dat jos nici mai mult nici mai puțin de 13 kilograme într-o lună. Ea a trecut la o dietă cu multe verdețuri și a renunțat definitiv la un aliment, și anume pâinea, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

„De Crăciun m-am îngrăşat şi eu puţin şi am dus îngrăşarea asta undeva spre 70 de kilograme, avand în vedere că aici se mănâncă foarte frumos şi sănătos, frumos la genul că arată foarte bine toate platourile pe care le pui pe masă în momentul în care ai musafiri, adică slăninuţă, brânzică, ceapă roşie.  Acum o lună de zile m-am pus pe slăbit.

Dacă tot a venit primăvara e important să ne menţinem în formă cu ce e pe piaţă. Având în vedere că culoarea verde e la modă primăvara, am dat iama în verdeaţă. Fără pâine, fără nimic! O singură lingură de cereale, griş, hamei, grâu fiert, quinoa, tapioca, seminţe de chia şi tot aşa. Treisprezece kilograme într-o lună”, a declarat Nicoleta Luciu, care s-a mutat de ceva vreme la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copiii ai lor.

Și-a făcut lifting la brațe

Întrebată dacă și-a tăiat din piele, așa cum s-a spus, Nicoleta Luciu a explicat:

„N-am cum s-o tai că n-aveam de unde s-o tai, că n-am avut două sute de kilograme ca să zic că am rămas cu surplus de piele. Numai că, tot aşa, slăbind, braţele mele, la vremea respectivă nu arătau foarte bine şi s-a făcut un minilifting… În curând ajung la 40 de ani și vreau să arăt ca la 25”, a mai spus focoasa brunetă, care, de-a lungul anilor, și-a făcut mai multe operații estetice.

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei
GSP.RO

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă