Adriana Bahmuţeanu a realizat că ceva este în neregulă în urmă cu câteva luni, în Israel, când a simţit dureri şi înţepături puternice.

„Mi-am dat seama când am fost în Israel acum câteva luni şi mă durea rău, mă înţepa. Mi-am făcut un ecograf şi mi-a zis că am un guguloi, posibil să fie plasa. Şi eu am făcut efort, n-am respectat chiar tot”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la „Răi Da Buni”.

„Sunt de câteva luni în cercetări, am fost la nu ştiu câţi medici, am vorbit cu specialişti. Într-un final, am găsit un doctor care operează cazuri grave rău de tot. Este un doctor dedicat, care doarme în spital şi este fascinat de meseria lui”, a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuțeanu nu mai are dreptul să-i țină la ea acasă pe cei doi copii pe care îi are cu Silviu Prigoană. Instanța de judecată a decis în luna aprilie, stabilirea domiciliului acestora la tată, așa cum ceruse Silviu Prigoană. Chiar și așa însă, custodia asupra celor doi copii rămâne în continuare comună. Bahmuțeanu are însă o serie de restricții, printre care și obligația de a respecta programul de somn al minorilor impus de Silviu Prigoană!

Citește și

Liviu Dragnea și-a depus ultima declarație de avere ca președinte al Camerei Deputaților, deși nu mai e în funcție de două săptămâni, după condamnare. Câți bani are în cont fostul președinte PSD

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu