Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a spus într-un număr de roast la iUmor | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a spus într-un număr de roast la iUmor | VIDEO

Andreea Marin, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a spus într-un număr de roast la iUmor | VIDEO

Andreea Marin a fost ironică la adresa Mihaelei Rădulescu, cea considerată de mulți drept rivala sa. În ediția de sâmbătă, 30 martie 2019, a emisiunii iUmor, de la Antena 1, Andreea Marin a fost protagonista unui număr de roast.

De Dana Aramă,

Pe lângă faptul că i-a luat „la rost”, pe membrii juriului de la iUmor, Andreea Marin a lansat și câteva atacuri la adresa celei care este considerată marea ei rivală, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului Ferma, de la Pro TV.

„Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oriciune poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună”, a spus Andreea Marin, făcând referire la apariţia Mihaelei Rădulescu în emisiunea Ferma.

„Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat”, a mai spus fosta zână a surprizelor.

Citește și: Libertatea a discutat la Cernăuți cu Oleksandr Rîbak, 28 ani, care predă o materie ce-n România e doar la nivel de opțional la patru licee: educație juridică

 

Close
Închide
  Close