MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 16:00

FOTO&VIDEO/ Ariana Grande, pipăită de un pastor la înmormântarea Arethei Franklin. Și Bill Clinton a fost cu ochii pe cântăreață

Distribuie

Cântăreața Ariana Grande a fost pipăită de un pastor la înmormântarea regretatei artiste Aretha Franklin, un gest susrins de fotoreporterii aflați la fața locului. Și fostul președinte american Bill Clinton a fost cu ochii pe ea

Ariana Grande a participat la înmormântarea celebrei artiste Aretha Franklin, care a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. Ceremonia a durat aproape nouă ore și a fost organizată într-o biserică din Detroit.

Ariana Grande i-a adus un omagiu celei considerate regina muzicii soul. la un moment dat, Ariana Grande s-a aflat pe podium, alături de pastorul Cherles H. Ellis III, care a făcut un gest indecent față de artistă.

Într-o filmare de la eveniment se observă cum pastorul o atinge pe sân pe Ariana Grande. Artista s-a străduit să se îndepărteze de pastor, păstrându-și însă zâmbetul pe buze.


Gestul pastorului i-a dezgustat pe internauți. Aceștia au ironizat momentul în care acesta îi spune cântăreței: „Haide să îți dau tot respectul care ți se cuvine'.

La înmormântarea Arethei Franklinn a fost prezent și fostul președinte american Bill Clinton, care a urmărit-o și el cu mult interes pe Ariana Grande, în timpul recitalului.

FOTO: Capturi Youtube, Hepta


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?'


 

Citește mai multe despre Aretha Franklin, Ariana Grande, inmormantare și Pastor pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii