De Florian Gheorghe,

Whats Up i-a spart capul unui spectator cu trofeul RMA!

Eveniment de tradiţie în industria muzicală autohtonă, cea de-a XII-a ediţie a show-ului a fost presărată cu evenimente neprevăzute, imposibil de detectat la televizor. Whats Up chiar a reuşit să îngrozească atmosfera, umplându-l de sânge, la propriu, pe un spectator!
Premiat pentru al doilea an consecutiv la RMA, solistul, pe numele lui Marius Ivancea (24 de ani), s-a năpustit în mulţimea de fani aflată în spatele scenei şi şi-a manifestat bucuria nestăpânită agitând trofeul din metal primit pentru “Cel mai bun cântec” (“Taxi”).
În exaltarea lui violentă, Whats Up l-a lovit involutar cu trofeul pe unul dintre tinerii aflaţi în preajmă, care nu-şi dorea decât o poză cu vedeta susamintită. Din nefericire, spectatorul s-a ales cu o amintire mult mai vizibilă: lovitura primită de la cântăreţ i-a spart arcada dreaptă.
Whats Up şi-a adus aminte de cel vătămat după febra interviurilor, însă prea târziu să-şi mai ceară scuze. După ce a fost lovit, ochiul tânărului s-a inflamat într-un minut, sângele a început să-i şiroiască pe faţă şi, în scurt timp, a ajuns la camera de gardă, sprijinit de prietena lui. “Îmi pare rău, n-am crezut că e aşa de grav”, s-a scuzat nevinovat Whats Up.

Alex Velea a comis-o pe covorul roşu

Antonia şi Alex Velea au fost vedetele incontestabile ale galei. Au venit la braţ, s-au sărutat pentru prima oară public, s-au complimentat.
Din dorinţa de a face deliciul presei, minionul Alex s-a aplecat către burtica viitoarei mămici, moment în care Antonia, nefiind atentă, s-a întors către un cameraman. “Era cât pe ce să te pup pe c..!”, i-a zis Alex Antoniei, pe covorul roşu, la rândul lui roşu de ruşine.

Starul Jay Sean, un musafir nepoftit

Vedeta galei, starul R&B Jay Sean a fost primit cu… indiferenţă la RMA. Britanicul a trecut pe covorul roşu al galei neprezentat şi nebăgat în seamă nici măcar de gazdele evenimentului, care nu l-au recunoscut şi l-au tratat mai degrabă ca pe un musafir nepoftit, decât ca pe un star internaţional.
De vină, se pare, a fost interesul presei pentru Antonia & Alex Velea, aflaţi în acelaşi moment pe covorul roşu. Artist prezent de mai multe ori în topul Billboard, cel mai complex clasament muzical de pe mapamond, Jay a fost readus pe covor pentru onorurile cuvenite unuia de nivelul său, într-o încercare disperată a organizatorilor de a repara gafa făcută.

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize