MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2016 16:45 , de Maria Vlad

Chitaristul Teo Boar și-a unit destinul cu cel al alesei inimii sale, Otilia Bejan

Distribuie

Chitaristul Teo Boar (51 de ani) şi-a găsit aleasa inimii, pe Otilia Bejan, o pictoriţă ]n vârstă de 40 de ani, cei doi spunând ”da”, vineri, în faţa ofiţerului stării civile, la Galaţi.

Mireasa este din Galaţi, iar chitaristul din Arad, dar cei doi locuiesc în Bucureşti, astfel că au ajuns la înțelegerea ca la Galaţi să fie făcută cununia civilă, iar la Arad urmează nunta. Doar familia şi nasii au fost invitaţi la starea civilă, unde mirii au venit împreună, cu un taxi.

Otilia Bejan a răspuns ,,cam da', atunci când a fost întrebată dacă vrea să îl ia în căsătorie pe Tei, cuvintele sale mirând invitaţii, dar nu și pe mire. Cei doi au 7 ani de relaţie, iar acest ,,cam da' însemna că ar cam fi timpul să îşi oficializeze legătura. Chitaristului, obişnuit cu nunţile, i s-a părut că parcă nu e real ce i se întîmplă.

Teo Boar cântă în mai multe formații

'Într-un fel am avut emoţii cu toate că eu am participat la foarte multe nunţi în cariera mea. Din clasa a noua am mers la nunţi, pentru că mai cântam şi la evenimente de genul ăsta şi am văzut peste 500 de cupluri în viaţă. Dar, acum mi se pare ..aşa…parcă nu e real. Răspunsul ei ,,cam da' a vrut să spună că de fapt era timpul de mult să facem acest pas. …adică după atâta timp. Au trecut 7 ani de când ne-am hotîrât să spunem da. Am remarcat-o la un concert dar am crezut că nu mă vede. Stătea tot timpul cu spatele când venea la concerte. Dacă am văzut că nu există nici o reacţie am stat vreo doi ani şi nu am zis nimic. A fost greu de cucerit. Prima oară am invitat-o la o cafea şi a spus că poate data viitoare. Atunci nu am mai căutat-o din nou aproape un an. Urmează acum nunta la Arad. O să avem mulți invitaţi care cântă, cine ştie, poate şi eu voi cânta că nu o să am încotro', a spus Teo Boar.

Citește și: Nuntă mare în showbiz! Doi artiști au decis să-și unească destinele

Teofil Boar este campion la număr de formații cu care cântă- Pasărea Colibri, Mircea Baniciu Band, Pacifica, The Blues Workers& Gyuri Pascu.

,,Ne-am cunoscut la Bucureşti la un concert al lui. Mai degrabă l-am văzut eu. După vreo doi ani m-a văzut şi el. Ne dorim copii, măcar unul. Chitarist sau pictor sau ce o să vrea el', a spus Otilia Bejan.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii