Mergi direct la conținut »
Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani. „E rezultatul unui efort permanent”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani. „E rezultatul unui efort permanent”

Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani. „E rezultatul unui efort permanent”

Anca Țurcașiu are 48 de ani și o siluetă perfectă. Actrița arată acum la fel de bine ca în anii 90, când făcea senzație pe scenă sau în filmul „Miss Litoral”, însă puțini sunt cei care știu care este de fapt secretul acesteia.

Provenind dintr-o familie cu probleme de greutate, Anca ține regim de 30 de ani. Vedeta a recunoscut în interviul acordat revistei VIVA! pentru numărul de aprilie, că în spatele fizicului impresionant stau eforturi colosale.

„Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă”, a declarat artista în numărul de aprilie al revistei VIVA!, adăugând că moștenirea genetică nu a ajutat-o prea mult în privința greutății: „E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”.

Anca ține încă de când avea 20 de ani, un regim ovo-lacto-vegetarian. „Aveam, la vremea respectivă, cam 25 de zile de turnee pe an și un coleg din trupă, a cărui soție suferea de cancer, primea din afară cărți de specialitate legate de alimentația corectă. Nu aveam ce face și le-am citit și eu. Cred că mi le-a trimis Dumnezeu, că nu le-am căutat eu… În turneu, la mare, aveam masa asigurată, așa că am stat de vorbă cu bucătarul și i-am zis că din acel moment nu vreau să primesc la masă carne”.

Cântăreața Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

Citește și

VIDEO/ Cătălin Măruță, la căminul de nefamiliști! „Voiam foarte tare să fiu în București”. Dormea pe o canapea metalică

 
 
Close
Close
Închide