Mergi direct la conținut »
Doliu în familia fostului soț al Ilenei Ciuculete. A murit tatăl actualei neveste
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Doliu în familia fostului soț al Ilenei Ciuculete. A murit tatăl actualei neveste

Valeriu Sfetcu, fostul soț al interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, este în doliu. Actuala sa parteneră de viață. Luciana Văduva, și-a pierdut tatăl.

De Dana Aramă,

Fostul partener de viață al interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, care a încetat din viață în luna martie a anului trecut, este în doliu.

Actuala soție a lui Valeriu Sfetcu, cântăreața de muzică populară Luciana Văduva, și-a pierdut tatăl.

Luciana Văduva a făcut anunțul trist pe pagina sa de pe o rețea de socializare, acolo unde au curs mesajele de condoleanțe.

„Astăzi am pierdut cel mai minunat tată din lume. S-a dus alături de măicuța mea, la stele. Te voi iubi mereu!”, este mesajul dureros pe care cântăreața de muzică populară Luciana Văduva l-a transmis fanilor ei de pe internet în urmă cu câteva zile.


Luciana Văduva a devenit soția lui Valeriu Sfetcu după ce acesta s-a separat de Ileana Ciuculete, pe care a cunoscut-o când solista avea doar 19 ani. Din mariajul lui Valeriu Sfetcu și al Ilenei Ciuculete au rezultat doi copii, Mugurel și Cristi.


Citește și: REPORTAJ VIDEO. Preotul care ține slujbele în tăcere. A transformat biserica într-un lăcaș pentru persoane cu nevoi speciale


 

Close
Închide
  Close