Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Artistul își îngrașă conturile cu fast-food.  Șaorma a devenit... Talismanul lui Alin Oprea!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Artistul își îngrașă conturile cu fast-food. Șaorma a devenit... Talismanul lui Alin Oprea!

EXCLUSIV/ Artistul își îngrașă conturile cu fast-food. Șaorma a devenit… Talismanul lui Alin Oprea!

 

A cântat pe mari scene alături de Talisman, însă, în ultima perioadă Alin Oprea a rămas ”atât de singur”!

opreaDin lipsă de activitate solistul și-a lăsat trupa ”în vacanță de vară”, acasă, și s-a mutat la mare, ca tot artistul. Pentru un bănuț în plus, solistul ademenește oamenii într-un bazar pestriț aflat la marginea stațiunii Neptun plin cu grătare ce fumegă. Pentru un comision în urma vânzării de șaorma, mici și cefe la grătar, solistul propriei sale formații, Talisman, Oprea și-a asociat imaginea cu amplasamentul respectiv, unde cântă de câteva ori pe săptămână, ba chiar invită oamenii aflați pe promenadă, la un mic cu muștar ori la un spectacol în fum de grătar.

Chiar dacă nu este prezent mereu în persoană, Alin Oprea a lăsat în lipsa lui un banner, agățat în spatele unei șaormerii, unde își întâmpină fanii cu un mesaj în care dovedește cât de mult se stimează pe sine, căci a scris cu literă mare pronumele personal ce-l identifică: ”Aici sunt Eu și vă aștept mereu!”.

Close
Închide
  Close