Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Inna poate rămâne oricând fără numele de scenă. Lucian Gitiță a pus monopol pe artistă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Inna poate rămâne oricând fără numele de scenă. Lucian Gitiță a pus monopol pe artistă

EXCLUSIV/ Inna poate rămâne oricând fără numele de scenă. Lucian Gitiță a pus monopol pe artistă

Inna este una dintre cele mai cunoscute românce în întreaga lume, reușind să se impună la scurt timp de la lansare pe piața muzicală internațională. Pe lângă voce, artista a avut „priză” și prin prisma numelui, ușor de reținut de oricine. Totuși, această titulatură nu-i aparține. Numele Inna este înregistrat de Lucian Gitiță.

De Denisa Macovei,

Inna, apariție total neașteptată la concertul de Ziua Europei din Piața Universității. Niciodată n-a apărut atât de îmbrăcată | FOTO

Deși fizic, numele de Inna o reprezintă pe mignona simpatică care a reușit să cucerească topurile internaționale cu piesele ei, brand-ul este exclusiv al lui Lucian Gitiță, fostul ei iubit, care în prezent îi este manager. Chiar dacă nu el a fost cel care a ales nume de scenă, bărbatul a fost cel care l-a înregistrat la OSIM. Se pare că la alegerea titulaturii a contribuit bunicul artistei, care în copilăriei îi spunea Alexandrei, Inna. Așa se face că, deși inițial cunoscuta artistă alesese împreună cu Lucian ca nume de scenă Alessandra, în cele din urmă proiectul care avea să o facă celebră în întreaga lume a avut numele de INNA.

Inna este înregistrată sub numele lui Lucian Gitiță

Lucian Gitiță a crezut mereu în potențialul artistei și, pentru a fi sigur că după ce va cunoaște succesul nu vor profita alții de pe urma lui, a dat fuguța la OSIM să înregistreze brand-ul INNA pe numele lui. Așa că, în 2010, la fix un an de la lansarea ei în industria muzicală, Lucian a dat fuguța la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și a pus monopol pe brand-ul în care nu a investit doar timp, ci și foarte mulți bani. La momentul respectiv, cum poate nici acum, Inna nu a fost deloc deranjată de această  decizie, mai ales că tot ce-și dorea să facă este să cânte, nu să se ocupe de birocrație sau să se „lupte” pentru numele ei de scenă.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

„Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică”, a mai spus cântăreața. Dovadă în plus că Alexandra Apostoleanu, pe numele real, nu percepe muzica drept o afacere, este faptul că i-a dat mână liberă managerului ei în absolut orice. Astfel că, Lucian Gitiță negociază și semnează orice contract în numele artistei, el fiind cel care are puterea de a decide în ce proiect intră sau nu Inna.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea este urmărit penal! Care sunt acuzațiile / VIDEO

 

 

 

Close
Închide
  Close