Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Vedetele Epocii de Aur, Stela Enache și Marina Florea, în cel mai mare turneu de după '89. E proiectul lui Fuego!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Vedetele Epocii de Aur, Stela Enache și Marina Florea, în cel mai mare turneu de după '89. E proiectul lui Fuego!

EXCLUSIV / Vedetele Epocii de Aur, Stela Enache și Marina Florea, în cel mai mare turneu de după ’89. E proiectul lui Fuego!

Solistele vedetă ale Epocii de Aur, Stela Enache și Marina Florea se reinventează muzical, în cel mai mare turneu al lor după ’89, într-un proiect pus la cale de Fuego.

De Florian Gheorghe,

Seria de concerte tribut adus muzicii românești de calitate, ce poartă titlul celebrei melodii lansată de regretatul Aurelian Andreescu -”Tu ești primăvara mea”, cuprinde deocamdată 12 spectacole, în cele mai importante centre ale țării, toate în luna ce sărbătorește femeia și noul anotimp, martie. Cele mai frumoase și iubite refrene din muzica ușoară românească, prin interpretarea marilor soliste, dar și a popularului Paul Surugiu Fuego, se vor auzi la Constanța (14 martie), Tulcea (15 martie), Galați (16 martie), Focșani (17 martie), Adjud (18 martie), Bârlad (19 martie), Iași (20 martie), Bacău (21 martie), Brașov (22 martie), Buzău (23 martie), Călărași (24 martie), Ploiești (25 martie) și se încheie la Teatrul Național din București, pe 26 martie.

Stela Enache și Marina Florea pleacă într-un turneu ca altădată, la inițiativa lui Fuego

Elegantele doamne ale muzicii ușoare românești, Stela Enache și Marina Florea rămân, după prodigioase cariere muzicale, la fel de apreciate de o categorie de public fidelă muzicii de calitate. Stela Enache (68 ani)  a atins vârful popularității în anii ‘80, când melodiile cântate de ea s-au regăsit  pe coloanele sonoare ale peliculelor cinematografice ”Declarație de dragoste”, ”Liceenii” și ”Extemporal la dirigenție” (amintim ”Ani de liceu”, una dintre cele mai scultate melodii românești dintotdeauna), iar Marina Florea (55 ani), artistă ce s-a lansat la veteranul Festival de muzică ușoară de la Mamaia (cu piesa ”Marea mea iubire marea”), de asemenea, are melodii în lung metraje de referință pentru cinematografia românească: ”Omulețul ”, ”În fiecare zi mi-e dor de tine”, ”Un studio caută o vedetă” ori ”Atac în bibliotecă”.

Pe de altă parte, începând de miercuri, 31 ianuarie, la toate centrele de difuzare a presei, fanii Stelei Enache pot găsi un CD care conține cele mai frumoase melodii ale solistei. Nu putea să lipsească nici faimoasa melodie ”Ani de liceu!”

 

CITESTE:

VIDEO&FOTO | Au mai mulți fani decât o vedetă, dar nu apar la TV. Secretele gamerilor și vlogărilor din România

 
 
Close
Close
Închide