Mergi direct la conținut »
Mărturiile emoționante ale lui Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu, cel care i-a fost coleg în trupa GAMA: „Cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mărturiile emoționante ale lui Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu, cel care i-a fost coleg în trupa GAMA: „Cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs!”

Mărturiile emoționante ale lui Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu, cel care i-a fost coleg în trupa GAMA: „Cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs!”

De luni, când Mihai Constantinescu a ajuns la spital după un stop cardiorespirator, în stare gravă, lumea artistică - mai ales colegii de generație, dintre care mulți îi sunt și prieteni - este într-o stare de șoc și așteptare. Toți se roagă și speră ca îndrăgitul cântăreț, care, conform unor surse medicale, ar fi în moarte cerebrală, să-și revină miraculos, cum s-a întâmplat, acum câțiva ani, în cazul lui Gabriel Cotabiță.

De Florian Gheorghe, Andreea Romaniuc Archip,

FOTO: Cândva GAMA (Gheorghe Gheorghiu &Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu&Anastasia Lazariuc) erau ABBA României

Pe Gheorghe Gheorghiu și Mihai Constantinescu îi leagă 40 de ani de prietenie și sute de spectacole. Împreună cu iubitele lor de atunci (1985-1995, cu aproximație), Anca Țurcașiu și Anastasia Lazariuc, au format trupa GAMA, supranumită ABBA României!

“Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele”, ni s-a destăinuit Gheorghe Gheorghiu, care se află de partea cealaltă a globului, în Statele Unite.

“A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a completat din Orlando, Florida, îndrăgitul cântăreț.

Și Petre Magdin e prieten parcă de-o viață cu Mihai Constantinescu. Mihai a cântat în trupa rockerului, Modern Grup, la începutul anilor ’70.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

“În acest moment sunt foarte trist, ieri am plâns… Abia m-am liniștit. De fiecare dată când ne vedeam cu Mihai, eu și Ana mea (soția lui Petre Magdin – n.r.) ne simțeam bine. Este greu să accepți că un om atât de bun, de talentat, prieten de-o viață, trece printr-o situație atât de grea, cumplită. Mi-l amintesc la începuturile noastre ca artiști, ce băiat plin de viață era, sportiv, un om cu calități, educat! Nu-mi găsesc cuvintele, am multe de spus, Mihai este o istorie frumoasă, un exemplu de calitate umană. Am sufletul trist! Gânduri bune pentru soția lui, suntem cu sufletul alături de ea și de Mihai”, ne-a transmis Petre Magdin.

Petre Magdin

“Știu că este în stare gravă. Toți cei din familia mea îi îndrăgesc pe el și pe Simona și ne rugăm pentru ei. Noi țineam legătura… Crăciunul l-am sărbătorit împreună. Mihai a fost și la Șușani, la ai mei, acum mai mulți ani, tot de sărbători”, a declarat, pentru Libertatea, Adela Popescu.

Explicaţiile uluitoare ale lui Dincă din rechizitoriul DIICOT. Cum susţine el că a aflat numărul de telefon al bunicului Luizei
Recomandări

Explicaţiile uluitoare ale lui Dincă din rechizitoriul DIICOT. Cum susţine el că a aflat numărul de telefon al bunicului Luizei

Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu în copilărie, la Năvodari, unde se afla într-o tabără. Într-o seară, când era în public la un spectacol susținut de celebrul artist, a avut norocul ca Mihai să o aleagă și să cânte împreună refrenul. I-a remarcat vocea și s-a oferit să îi compună, după ce a aflat că Adela deja mergea la diverse festivaluri de muzică. Ulterior, Adela a ajuns să se mute de la Șușani la București tocmai pentru că Mihai Constantinescu o chema la diverse emisiuni.

Peste ani, Adela Popescu nu a uitat de sprijinul pe care l-a primit necondiționat de la îndrăgitul artist. Chiar dacă de câțiva ani a renunțat la muzică în favoarea familiei și s-a concentrat pe teatru și pe jobul de prezentatoare TV, a ținut legătura în permanență cu Mihai Constantinescu.

Adela Popescu, alături de Mihai Constantainescu


Citește și: 

Mihai Constantinescu, în continuare în comă. Starea sa este foarte gravă

Soția lui Mihai Constantinescu, primele declarații despre starea de sănătate a acestuia

Close
Închide
  Close