De Ana Maria Păsat,

“Sărbătorile sunt perioade speciale, când suntem patru femei în bucătărie: eu, mama, sora, soacra. Gătim toate împreună și cred că sunt cele mai încărcate emoțional momente. Atunci, bucătăria este locul în care povestim o grămadă, râdem, glumim. Poate de aceea mâncarea iese așa de gustoasă, pentru că o facem cu foarte mult suflet”, a mărturisit Ilinca pentru Libertatea.

Ilinca Vandici, înlocuită la emisiunea de la Kanal D. Cine a moderat Fan Arena în locul ei

Ilinca Vandici intră rar în bucătărie

Când nu-i sărbătoare însă…

“Nu-mi place treaba asta (gătitul – n.r.), nu o să fiu ipocrită să zic da. Consider că a sta în bucătărie, pentru stilul meu de viață, e o pierdere de timp totală. Eu mănânc o salată și sunt fericită că pot să o prepar doar în cinci minute sau să o comand de la restaurant. Am noroc că mama mea adoră să stea în bucătărie. Dacă nu ar fi fost ea, probabil ar fi trebuit să stau în bucătărie, dacă nu pentru mine și soț, măcar pentru copil, care mănâncă sănătos”, a completat ea.

Mănâncă de toate, dar cu măsură

Ce gătește Ilinca de Paște, cu mama, sora și soacra și cum de mănâncă din bunătățile de sărbătoare fără să se îngrașe?

“Facem de toate: salată boeuf, miel cu sos de hrean, specialitatea mamei, pe care mi-o gătește de când eram copil, e singura variantă în care pot mânca această carne, ouă, pască, prăjituri, cozonaci. Nu mă abțin de la nimic. Important să menții un echilibru. De exemplu, nu o să mănânc un cozonac întreg, ci o felie. Nu am probleme cu greutatea, sunt o tipă filiformă, nu am fost niciodată plinuță și nici nu o să fiu. Apreciez ce mi-a oferit natura, părinții etc., dar am și eu grijă să mănânc sănătos. Dacă am poftă de diverse preparate, mă bucur de ele, dar cu măsură”.

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Răzvan Lucescu a rescris legendele Olimpului! S-a prins în hora bucuriei cu suporterii după ce PAOK a câștigat primul titlu după 34 de ani!

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro
GSP.RO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum