De Andreea Romaniuc Archip,

Cântăreața traversează cea mai bună perioadă din viața sa, întrucât din luna mai familia ei a devenit completă prin nașterea lui Alexandru, băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică jr. Se simte atât de fericită și de împlinită, încât ziua ei de naștere a trecut în plan secundar. Întrebată ce își dorește cu această ocazie, bruneta ne-a oferit un răspuns surprinzător.

Lavinia Pîrva

„Mă crezi că nu m-am mai gândit la mine și la ziua mea? Nu știu, dar cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc”, a declarat, pentru Libertatea, Lavinia Pîrva.

Alexandru Bănică

Deși în timpul sarcinii acumulase ceva kilograme și se confruntase și cu retenție de apă, în prezent, mămica arată imecabil, ea redobândindu-și formele de odinioară. Maternitatea îi priește, iar micuțul Alexandru o surprinde la fiecare pas. “Eu nu am cum să fac depresie cu un copil atât de vesel acasă. Adevărul este că i-am indus treaba asta, pentru că eu, când eram însărcinată, râdeam foarte mult. Așa că la noi acasă este în permanență o distracție”, ne-a spus artista, recent.  

Foto: Sorin Cioponea/Facebook

Citeşte şi:

O echipă Netflix a fost agresată de tăietorii de lemne din România în timp ce filmau un documentar despre mafia lemnului

Anchetă bombă în sistemul bancar: BRD s-a autodenunțat la Parchet că a dat mită în cadouri funcționarilor Casei de Sănătate

Vreme deosebit de rece în București și în toată țara. Când ar putea ninge în Capitală

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie