Mergi direct la conținut »
FOTO | Mesajul dureros al Andreei Raicu: A plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Mesajul dureros al Andreei Raicu: A plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult

FOTO | Mesajul dureros al Andreei Raicu: A plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult

Andreea Raicu a postat pe contul de Instagram o imagine însoțită de un mesaj. Vedeta și-a pierdut acum 10 ani, într-o zi de 1 iulie, cel mai drag om din viața ei: pe bunica ei.

Mesajul dureros al Andreei Raicu este în memoria bunicii ei pe care a iubit extrem de mult. Bunica Andreei a trăit 97 de ani și s-a stins din viață acum 10 ani.

Vedeta mărturisește că îi este dor în fiecare zi de femeia care a învățat-o foarte multe lucuri despre viață. Este cunoscut faptul că Andreea și bunica ei au avut o legătură specială.

Acum 10 ani a plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult si care m-a invatat multe din ceea ce stiu azi: dragoste, valori, intelepciune, curaj, putere, recunostinta, fericire, respect, bucurie… si mult mai multe. Bunica mea era un om incredibil de bland, dar puternic si frumos in acelasi timp. Am fost atat de norocoasa sa o am atat de multi ani alaturi. A avut o viata plina timp de 97 de ani…mi-e dor de ea in fiecare zi.❤️??, a scris Andreea pe contul de Instagram.

Andreea Raicu a devenit cunoscută în 1995, la vârsta de 17 ani, după ce a câştigat locul I în cadrul ediţiei naţionale a competiţiei Elite Model Look, urmând ca apoi să îi fie oferit premiul „Best Elegance” la finala internaţională a aceleiaşi competiţii. Ulterior, a urmat și o carieră în televiziune, iar acum este designer.


 VIDEO/ Ana Maria Dârlă e consilier juridic ziua, iar noaptea face rochii


Close
Închide
  Close