Mergi direct la conținut »
Nadine învață intens pentru școală. "Am păcălit trimestrul întâi și..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine învață intens pentru școală. "Am păcălit trimestrul întâi și..."

Nadine învață intens pentru școală. „Am păcălit trimestrul întâi și…”

Nadine a profitat de un pic de timp liber pentru a pune mâna pe carte și a studia pentru școală.

De Dana Aramă,

Nadine, pe numele său întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcvipat la show-ul „Școala Vedetelor”. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.

Nadine, care face liceul la 40 de ani, este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiat pe nume Noah.

Vedeta a mers cu fiul ei la înot, iar în timp ce acesta își vedea de treabă, nadine a profitat de timpul liber avut la dispoziție pentru a studia pentru școală.

„Copilul este la înot, iar eu profit de acest răgaz, pentru a învața pentru școală. Am păcălit trimestrul întâi și în loc să citesc cartea, m-am uitat doar la film… citisem cartea la vremea ei, în 1800 toamaă, și nu aveam putere să mă reîncarc cu … cum să-i zic… hai, clișeic, să-i spun, drama tăranului român.

Nu aveam putere pentru că pentru foarte mulți este aceeași: crâșmă, bătut femeia, bătut între ei, dușmănit vecinul, munca la câmp, sărăcia. Greu să citești “ Ion” în sec XXI și să realizezi că e cam la fel. Greu ! Asta am votat de 30 de ani, asta avem”, a menționat Nadine, care a mărturisit recent cum a reușit să renunțe la alcool.


Citește și: EXCLUSIV/ Republica Moldova, o țară dezbinată de la vlădică până la opincă. Trei interviuri cât o dovadă – VIDEO


 

Close
Închide
  Close