Ca urmare a deciziei Consiliul de director va fi condus de Duco Sickinghe, membru al boardului de directori.
„Adrian Sârbu a jucat un rol decisiv în cadrul companiei pentru aproape două decenii. A început ca partener al CME în 1995, când compania a lansat postul PRO TV pe piaţa din România. Ulterior, din 2007 până în 2009, a ocupat funcţia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Preşedinte şi CEO al CME”, se arată într-un comunicat, conform Mediafax.
Ronald Lauder, fondatorul CME şi şeful boardului directoral al CME, îi mulţumesc lui Adrian Sârbu pentru „numeroasele contribuţii la succesul companiei CME, pentru pasiunea, dedicarea şi viziunea creativă de excepţie de care a dat dovadă încă din 1995”.
„În toată această perioadă, Adrian a creat şi implementat strategia multichannel pentru CME şi divizia new media. Şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile de CEO, reuşind să menţină compania în poziţia de lider de piaţă într-un context macroeconomic foarte dificil şi într-o perioadă de tranziţie a industriei media. Îi suntem recunoscători lui Adrian pentru toate aceste realizări şi ne dorim să continuăm colaborarea şi în viitor”, spune Ronald Lauder.
La rândul său, Adrian Sârbu a declarat că este „mândru” că a făcut parte din CME pentru aproape 20 de ani. „Este o organizaţie extraordinară, cu oameni foarte talentaţi. Sunt încrezător în succesul companiei şi în viitor. Misiunea mea la CME a fost îndeplinită.”, spune Sârbu, într-un comunicat.
Adrian Sârbu va fi în continuare angajat CME până la 1 ianuarie 2014 şi va rămâne în istorie nu doar datorită contribuţiei avute la PRO TV, ci şi pentru că a promovat, în 1990, prima lege a audiovizualului, care a pus bazele televiziunii independente private din România. Practic, acesta a fost motorul principal al revoluţionării pieţei de media din România, odată cu lansarea PRO TV, în decembrie 1995.
Citeşte şi: DECIZIE ULUITOARE luată de Adrian Sârbu în ceea ce priveşte PRO TV-ul! HOTĂRÂREA VA AFECTA SUTE DE MII DE OAMENI! Părăsește Andreea Esca trustul PRO? Vezi primele DECLARAȚII ale prezentatoarei după apariția zvonului!  

Fiica lui Ionel Ganea, acuzații brutale: „A fost violent cu familia, nu știu cum a rezistat mama atât!” » Unde ar fi surprins-o pe amanta fostului internațional
PARTENERI - GSP.RO
Fiica lui Ionel Ganea, acuzații brutale: „A fost violent cu familia, nu știu cum a rezistat mama atât!” » Unde ar fi surprins-o pe amanta fostului internațional
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI