MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

SE REÎNNOADĂ LANŢUL DE IUBIRE? Tania Budi şi Dan Bittman, surprinşi într-o IPOSTAZĂ DESTUL DE APROPIATĂ! FOTO

Distribuie

La cel mai recent eveniment monden al lunii, gala premiilor Media Music Awards, Tania Budi şi Dan Bittman nu s-au ferit să se afişeze împreună. Ba mai mult, cei doi au fost surprinşi în diferite ipostaze, distrându-se şi simţindu-se teribil de bine. Împreună cu DJ Wanda, Tania Budi şi Dan Bittman au făcut tot felul de glume, Don Juan-ul autohton fiind încântat că se află în compania unor asemenea frumuseţi.

„Cu Tania a fost dragoste cu năbădăi, aşa se spune. Ne-am văzut în troleibuz. Ştiţi, pe vremea aia se mergea cu troleibuzul, şi aşa ne-am întâlnit”, a povestit cu ceva timp în urmă Dan Bittman, în Playboy, despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de celebra blondină.

De altfel, multă vreme s-a speculat că melodia „Ochii tăi” a trupei Holograf a fost o dedicaţie pe care Dan Bittman i-ar fi făcut-o fostei sale iubite, seducătoarea Tania Budi, însă aceasta a negat.

Piaţa Mare din Sibiu găzduieşte Media Music Awards, unde publicul va putea vedea artişti Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project. În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry și Red Blonde, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

Citește mai multe despre Dan Bittman și Tania Budi pe Libertatea.

Comentarii