Mergi direct la conținut »
Tania Budi și-a recăpătat silueta din liceu: “Nu mă mai îngraș!”/ VIDEO EXCLUSIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tania Budi și-a recăpătat silueta din liceu: “Nu mă mai îngraș!”/ VIDEO EXCLUSIV

Tania Budi și-a recăpătat silueta din liceu: “Nu mă mai îngraș!”/ VIDEO EXCLUSIV

Tania Budi a fost dintotdeauna admirată pentru formele de invidiat. De câteva luni, vedeta afișează o siluetă adolescentină, pe care a căpătat-o fără prea mare efort. În vârstă de 48 de ani, Tania a ajuns să aibă aceeași greutate cu care se mândrea în perioada liceului.

De Andreea Archip,

“M-am obișnuit să mănânc mult mai puțin decât înainte. Porția la jumătate. Mănânc în continuare orice, oricând, dar mănânc puțin și mai des. Și nu mă mai îngraș, pur și simplu! M-am obișnuit destul de greu, adică la început nu a fost simplu, când aș fi vrut să mai mănânc și trebuia să mă opresc. S-a obișnuit stomacul cu o cantitate mult mai mică și acum e floare la ureche”, a declarat, pentru Libertatea, Tania Budi.

Tania-Budi-slaba

Tania Budi a slăbit 6 kg

Ea a ajuns la această schemă de mâncare după ce s-a confruntat cu o problemă de sănătate astă vară. “Nu aveam poftă de mâncare, am mâncat mai puțin. Am observat că mă simt și mult mai bine. Problema de sănătate a fost una destul de minoră și am trecut peste. Am observat că am mult mai multă energie când mănânc mai puțin”, ne-a mărturisit ea.

tania - budi

Apoi și-a educat organismul în aceeași manieră și a topit în total 6 likograme, ajungând să cântărească 54 kilograme. Din lipsă de timp, Tania Budi a renunțat la ședințele de electrostimulare, însă plănuiește să ajungă regulat la pilates pentru tonifiere.

Citește și:

Tania Budi, mesaj cutremurător pentru tatăl ei mort. „Dumnezeu să te odihnească”

Foto: Dumitru Angelescu / Facebook

Video: George Capoianu

Close
Închide
  Close