MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2018 08:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Ilinca Vandici a spus adevărul despre ultima perioadă de sarcină. ”Nu mi-a fost deloc ușor, eram debusolată”

Distribuie

Ilinca Vandici nu e sigură că mai vrea un copil. Vedeta Kanal D și-a dorit mereu să fie mămică și a fost extrem de fericită încă din ziua în care a aflat că este însărcinată, dar nu e genul care să-și dorească o familie numeroasă.

Ilinca Vandici se gândește la următorul copil

Prezentă la „Interviurile Libertatea”, Ilinca Vandici ne-a mărturisit că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, așa că nu vrea să-și facă planuri nici măcar pentru viitorul apropiat.

Prezentatoarea TV și soțul ei, Andrei Neacșu, sunt atât de fericiți cu bebelușul lor, încât nu au discutat până acum dacă îi vor face un frățior sau o surioară.

Hai să zic că mai fac unul, hai să zic. Ca să nu stea bebe Zian singur. Cu toate că eu sunt așa de fericită doar cu el! Adică, nu știu. În momentul de față, știi cum e? E științific, cumva, explicată situația asta: o femeie, în momentul în care este însărcinată, își dorește foarte mulți copii, pentru că e perioada aia, cu hormonii și așa mai departe. După ce naște și trece de primele etape, care sunt destul de grele, își revine un pic și ba sare în cealaltă parte, nu-și mai dorește alți copii”, a explicat Ilinca, completând că va amâna momentul unei eventuale noi sarcini până când fiul ei va mai crește un pic.

Ilinca Vandici se gândește la următorul copil

„Sunt în punctul în care înțeleg exact ce s-a întâmplat, la următorul știu exact ce am de făcut, astfel încât lucrurile să fie și mai bine organizate,dar  mai așteptăm un pic. Eu cred că Zian ar trebui să fie mai mare, asta însemnând vreo trei ani, să putem comunica bine și să înțeleagă ce se întâmplă. Nu vreau să treacă printr-o etapă în care să se frustreze că nu mai este el în centrul atenției, că nu mai este el cel mai iubit, ci este cel mic. Și cred că este foarte important ca el să participe la tot ce înseamnă creșterea și dezvoltarea bebelușului”, ne-a spus vedeta.

Chiar dacă cei de acasă au văzut-o pe Ilinca pe micul ecran până în luna a opta și, poate, au crezut că pentru ea sarcina și creșterea bebelușului au fost o nimica toată, prezentatoarea a avut perioadele ei de epuizare.

Nu mi-a fost deloc ușor. Plăcându-mi foarte mult ce făceam, atașându-mă de echipă extrem de mult, de proiect în sine, efectiv nu voiam să mă las. Practic, Bravo, ai stil! era primul meu bebeluș, că a luat naștere înainte de a rămâne eu însărcinată și, cumva, îmi era frică să las pe mâna altcuiva sau îmi era frică să plec și să nu mai facă parte din viața mea. Eram ușor debusolată”, a mai spus Ilinca la Interviurile Libertatea”.

Ilinca Vandici se gândește la următorul copil

Ilinca Vandici se gândește la următorul copil, însă nu în viitorul apropiat

Chiar dacă în ultima lună de sarcină s-a simțit foarte obosită, Ilinca mărturisește că nu regretă absolut deloc, din niciun punct de vedere, că a muncit până aproape să nască. Pe de-o parte, pentru că a reușit să-și vadă de cariera ei în televiziune și pe de altă parte, pentru că Zian ”a ieșit” un copil extrem de activ.

Eram foarte obosită. Dar în momentul în care faci ce-ți place și ești implicat cu tot sufletul, dispare și oboseala, dispare și energia negativă, dispare absolut orice e rău în ecuația respectivă și rămâne doar ce e frumos. Probabil asta m-a ajutat, a spus Vandici, completând că dacă va fi să o ia de la capăt, o va face fără să stea pe gânduri.

„După ce am ajuns, în schimb, acasă și mi-am luat binemeritata vacanță, am zăcut la pat până am născut. O lună. Efectiv nu mai aveam energie să fac nimic, trăgeam de mine și să cobor până în bucătărie să-mi iau ceva. Eram epuizată. Dar mă bucur că a fost așa, pentru că, uite, bebe e foarte activ, nu e genul de copil moale. De mic l-am obișnuit cu sportul, pentru că l-am dus la înot, joacă fotbal cu Andrei prin casă și evident că și asta îi dezvoltă foarte mult motricitatea și intelectul. Cred că dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face același lucru. Nu aș schimba absolut nimic”.

FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO/ Anca Serea și Adi Sînă își fac timp și pentru momente în doi. Vacanță la Roma!

Citește mai multe despre andrei neacsu, Ilinca Vandici, bravo ai stil și zian pe Libertatea.

Comentarii