1. Ce noroc, ai ajuns mai devreme acasă! Abia ai intrat şi deja ţi-e foame. Ce găteşti?

a) O salată sănătoasă sau un alt preparat vegetarian, cu dressing de ierburi şi un ceai natural de plante.
b) Felul preferat al iubitului. Sau al meu, dacă el nu e acasă pentru a prăji cotletele.
c) Să gătesc? Cât timp există pizzerii şi mâncare chinezească, nici nu mă gândesc!
d) Mă las condusă de imaginaţie! Important e ca trupul meu să fie platoul de servire!
e) Paste cu sos de roşii şi ciuperci. Apoi cremă de ciocolată. După care, vin şi whisky.

2. Tocmai ai primit cadou un voucher la o sală de fitness. Ce activitate fizică te atrage cel mai mult?

a) Dans la bară, zumba sau cursul de majorete… Exerciţii de forţă fac doar dacă antrenorul e incredibil de sexy. Şi disponibil, evident.
b) Înot, trambulină, haltere sau kick-boxing.
c) Dans modern, dans în pereche, fitball, hula-hoop sau bicicletă elip­tică.
d) Yoga, pilates sau înot. e) Aerial yoga, dans sau tai-chi.

3. Ce fel de cărţi îţi place să citeşti?

a) Cărţi gastronomice, de călătorie, benzi desenate. Uneori, poezie, însă doar autori latino-americani. Romanele îmi pun răbdarea la încercare.
b) Cărţi precum “Mănâncă, roagă-te, iubeşte” sau altele de acest gen, în care eroina se regăseşte pe sine. Pe scurt: romane de dragoste.
c) Cărţi poliţiste, thrillere sau, pur şi simplu, cărţi în care există acţiune, iar personajele fac şi altceva decât să plângă după iubirea pierdută.
d) Romane cu mistere sau intrigi de familie, care se complică şi schimbă finalul în mod imprevizibil. Biografii ale unor femei puternice şi chiar li­te­ratură erotică!

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

4. La ce eşti atentă în mod special când îţi cumperi haine?

a) Cât de plăcut e materialul. Este mătase naturală, caşmir 100%, piele de calitate?
b) Factorul sexy şi brandul.
c) Mă face să par slabă?
d) Este un produs practic, accesibil şi cool?
e) Țara de origine şi culoarea.

5. În care dintre situaţiile ur­mătoare regăseşti cea mai bună partidă de sex pe care ai avu­t-o vreodată?

a) Ne-am sărutat pentru prima oară la o petrecere şi nu am vorbit prea mult. Am început să ne atingem din ce în ce mai intens, nu ne puteam ţine mâinile departe şi apoi… bum! Ciudat, nici măcar nu era genul meu…
b) Ce bine mirosea! Până să-l cunosc pe el, nu credeam că bărbaţii pot geme de plăcere atât de frumos! Îmi amintesc perfect lumina din cameră. Dar oare cum îl chema? Nu ştiu, cert este că trupul lui avea gust de vanilie.
c) Nici nu-mi mai dădeam seama unde sau cine sunt. Parcă pluteam, iar mângâierile lui mă făceau să mă simt frumoasă şi puternică. Totul a durat ore în şir, însă nu am avut orgasm. Oricum, a fost magic.
d) Totul a venit de la sine şi ştia exact ce să-mi facă pentru a mă sa­tisface.
e) Tipul era înnebunit de tocurile pe care le purtam şi îi plăcea să vorbească murdar.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice

6. Ţigări, alcool, ciocolată, în­ghe­ţată sau sex: care e slăbi­ciu­nea ta cea mai mare?

a) Chipsurile, ciocolata şi îngheţata sunt adevărate droguri! Dacă apuci să le guşti puţin, greu te poţi opri!
b) Când corpul meu spune “Mă­nâncă!” sau “Fumează!”, eu îl ascult. Dar îl ascult şi când spune “Stop!”.
c) Le-am încercat cam pe toate, dar m-am hotărât să rămân la drogul-bărbat. Nu mă pot abţine!
d) Şi tentaţiile au farmecul lor. De ce să nu profităm de ele?
e) Nu am astfel de slăbiciuni. Mă iubesc îndeajuns de mult încât să nu mă (mai) otrăvesc!

7. Ce fel de atitudine te ener­vează cel mai tare?

a) Dezinteresul legat de tot ce este important pentru mine.
b) Când cineva încearcă să mă convingă de faptul că sentimentele sunt semne de slăbiciune. De ce mai simţim, atunci?
c) Depinde. Oricum, nu mă las afectată atât de uşor, sunt destul de raţională.
d) Replicile misogine de tipul “Femeile nu ştiu să parcheze…”
e) Nu există aşa ceva. Ignor persoana în cauză!

8. Ce fel de culori te atrag când vine vorba de haine, de­co­raţiuni interioare sau flori?

a) Tonuri de roşu, violet, negru şi argintiu.
b) Tonuri de bleu, alb şi gri.
c) Culorile naturii, brun-ciocolată, caramel, roşu-cireaşă.
d) Pasteluri, culori nobile precum “şampanie”, mov.
e) Culori puternice, precum orange, galben, auriu-metalizat.

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

9. Ce fel de muzică îţi place?

a) Soul, pop şi hituri rock.
b) Hard rock, heavy metal, funk, hip-hop.
c) Pop oriental, instrumental, jazz, muzică clasică.
d) Chiar trebuie să aleg? Sunt atât de multe piese bune!
e) Tango, musicaluri, operă, muzică de film, pop în stil Lady Gaga & Co., salsa.
Ce tip de sexualitate ai? Fă-ţi testul şi află ce trebuie să faci în pat ca să ajungi pe culmile extazului

Spirituală – Pasiunea adevărată vine din interior

Pentru “spirituală”, sexul nu este doar sex, ci energie vie, contopirea sufletelor, îmbrăţişarea lucrurilor de care nu are timp în viaţa de zi cu zi: libertate interioară sau alungarea grijilor. “Spirituala” fruc­tifică această uniune cu sinele şi explorează viaţa intimă prin tehnici sexuale neobişnuite. Adoră ritualurile tantrice, în care actul sexual e aproape sta­tic, necesitând maximă concentrare. Expe­rienţele noi sunt binevenite oricând, chiar dacă trezesc mai mult zâmbetul decât pasiunea.
Ce ţi se potriveşte
Timp, linişte şi un partener în care poţi avea în­cre­dere şi căruia nu îi e ruşine sau teamă să transforme actul sexual într-o călătorie trans­cen­dentală pe tă­râmul plăcerii pure. Nu este necesar să fii im­pli­­cat(ă) într-o relaţie; chiar şi în cazul unei aventuri îţi place să explorezi trăirile interioare ale partenerului. Mai mult, de fiecare dată când te masturbezi eşti capa­bilă să trezeşti energia primor­dia­lă… A­şadar, cu cât mai profund şi mai emoţional e actul sexual, cu atât mai împlinită, mai fericită te simţi. În cazul tău, trucurile sau jucăriile sexuale sunt inutile.
Ce nu ţi se potriveşte
Nu eşti un fan al filmelor porno axate strict pe “acţiu­nea” genitală. Nici sexul în faţa oglinzii, perversiunile sau “numerele” scurte nu sunt preferatele tale.
Puncte slabe
Deşi actul sexual e pentru tine o explozie de plăcere şi pasiune, asociată adesea cu pierderea autocontrolului, se întâmplă de multe ori să “ratezi” orgasmul şi să rămâi în această stare febrilă de excitaţie mult timp du­pă încheiere, fapt ce poate duce, în timp, la acumularea frus­tră­rilor. Pentru a evita astfel de situaţii, cel mai indicat e să-i acorzi puţină atenţie şi clitorisului!
Armele seducţiei
Conduci partenerul pe tărâmuri noi, arătându-i cum poate ceda sentimentelor şi dezvăluindu-i că nu doar organele genitale, ci fiecare centimetru al corpului său poate fi o zonă erogenă. O carte de tantra şi un ulei de masaj sunt un început grozav pentru a explora universul plăcerii.

Pasională – Îmi cunosc perfect trupul!

Săruturi pe gât sau în spatele urechilor, masaj la picioare, atingerea sânilor, intensificarea apetitului sexual după sport – “pasionala” re­pre­zintă tipul sexualităţii fizice, care depinde în mare măsură de stimularea fizică şi care are ca unic ţel “transpiraţia” intensă. Cel mai dezvoltat simţ este cel tactil – îţi place să atingi şi să fii atinsă, iar plăcerea fizică este cea care influ­enţează starea de spirit, nu invers. Cerce­tă­torii Institutului Kinsey consideră că acest tip are o predispoziţie evidentă către excitare: odată stabilită “chimia” fizică între parteneri, e de neoprit. Dacă există acest magnetism, te poţi implica uşor într-o aventură, chiar dacă, din punct de vedere sentimental, nu te leagă nimic de partener.
Ce ţi se potriveşte
Ai nevoie de un bărbat care apreciază latura “sportivă” a sexului, dar care şi aduce mereu ceva nou, provocator. Preferi întotdeauna locaţiile interesante – de exemplu, în scara blocului, într-un loc public – şi accepţi cu entuziasm practicile imaginative, precum “interpretarea” unor roluri. Mai mult, îţi surâde ideea unui “ménage à trois” sau chiar a unei orgii cu schimb de parteneri.
Ce nu ţi se potriveşte
Tot ce iubeşte “spirituala” îţi este complet stră­in. Tot ce e presărat cu mult “sclipici” şi romantism te lasă indiferentă.
Puncte slabe
Ai tendinţa de a fi dură, rigidă, prea serioasă. Pentru a mai “înmuia” tensiunea şi a fi mai senzuală, încearcă un flirt cu partenerul, lasă-l să te seducă.
Armele seducţiei
Ai capacitatea de a trata sexul într-o manieră relaxată, aducând în pat doar ce trebuie: plă­ce­re, orgasm, recreere. Fără alte complicaţii su­fleteşti sau spirituale. Rezultatul acestei atitudini: orice bărbat va şti că nici o altă femeie nu-i poate oferi sex atât de natural şi animalic!

Devotată – Plăcerea vine doar în doi!

A iubi şi a fi iubită este cel mai frumos sentiment pentru tine! În general, “devotata” este o tipologie specific feminină. Poate faci parte din subcategoria “re­cunoscă­toarea”, care simte nevoia să se revan­şeze pentru fiecare moment de plăcere pe care îl pri­meşte, dintr-un sentiment ciudat de vinovă­ţie. Sau poate eşti o “grijulie”, care se în­trea­bă permanent în gând dacă ceea ce face e bine, dacă arată sexy, con­cen­trân­­du-şi astfel ate­­­nţia asupra oricărui aspect, mai puţin asupra propriei plă­ceri. Evident, viaţa ta sexuală lasă de dorit, pentru că este mereu um­bri­­tă de griji. Cel mai des întâlnită este însă “ro­man­tica”, aceea care oferă totul din iubire, fără frustrări sau aş­tep­tări, iar mai rar întâlnim “obsedata”, care vrea să domine şi să deţină controlul.
Ce ţi se potriveşte
“Devotata” este depen­dentă de contactul fizic de orice natură. Ai nevoie de o mână care să te mân­gâie tot timpul, indiferent de si­tua­ţie. În cazul tău, fiecare contact la nivelul pielii stimulează produc­ţia de oxitocină – hormonul responsabil de fidelitate. Îţi place să-ţi sa-tisfaci partenerul, iar armonia şi calitatea vieţii sexuale sunt esenţiale pentru a te simţi fericită.
Ce nu ţi se potriveşte
Sexul în linişte, cu pătura trasă până la gât, interpretarea unor roluri care l-ar putea face pe partenerul tău să-şi dorească altă femeie sau practicile neutre, impersonale, poziţia caprei, sexul anal sau filmele porno.
Puncte slabe
E posibil să consideri sexul o dovadă de iubire şi să fii terifiată de perioadele fără sex ale vieţii. Grijile permanente şi nesiguranţa te vor transforma într-o prefă­cu­tă, care se schimbă după placul partenerilor.
Armele seducţiei
Disponibilitatea ta de a oferi este la fel de mare ca nevoia de a primi; astfel, partenerul tău se simte ca un imens foc de artificii când e lângă tine. Dacă eşti o fire activă, iubitul tău va fi încântat dacă îl vei “dezmierda” cu mişcări lascive şi săruturi umede sau dacă îi vei “dirija” degetele către clitorisul tău.

Păcătoasă – Nu ai regrete, nu trăieşti cu adevărat!

Acest tip de sexualitate e mai puţin în­tâlnit la femei. Dornică de aven­tură, nestatornică, mereu în cău­tare de pro­vocări, cu alte cuvinte, atitudine tipic mas­culină. Acest lucru se datorează nivelului crescut de testosteron pe care corpul l-a produs în timpul copilăriei şi ado­lescenţei, stimulând astfel dorinţa de a “vâna”. Te recu­­noşti? Dacă nu, poate subcategoria “regizoarea” ţi se potri­veşte mai bine: în mintea ta se derulează adevărate scenarii sexuale, iar dacă băr­batul nu reac­ţionează cum ţi-ai imaginat, eşti complet dezamăgită. În plus, îţi place să înscenezi conflicte şi certuri furtunoase, doar pentru a avea un motiv să faci sex “de împăcare”.
Ce ţi se potriveşte
Situaţii neprevăzute, flirturi, pericol – excelent! Vrei să fii vânător, dar şi pradă. Nu ţi-e teamă să joci rolul de dominatoare sau pe cel de “sclavă” şi nici cluburile de swing nu îţi sunt tocmai străine. Că­tu­şe? Absolut! La fel de mult îţi surâde şi înregis­­trarea sau fotografierea partidei. Ce-i drept, această atitudine înne­buneş­te bărbaţii, dar îi face să de­vină şi foarte nerăbdători, aşa că nu te “juca” prea mult cu mintea lor.
Ce nu ţi se potriveşte
Masajul sau săruturile nu înseamnă nimic pentru tine.
Puncte slabe
Ai mereu nevoie de cineva dispus să participe activ la micile tale jocuri, ceea ce poate deveni enervant. Tendinţa ta de a face din sex un adevărat simpozion poate obosi uneori bărbaţii.
Armele seducţiei
Ştii exact cum să trezeşti imaginaţia băr­baţilor: creând imagini mentale! Cum? Simplu, citindu-i cu voce tare literatură eroti­că. Sau, şi mai bine, propunându-i sexul în locuri inedite.

Senzuală – Simt plăcere, deci exist!

Cu un libido foarte dezvoltat, “senzuala” are unul sau două simţuri dezvoltate în mod deosebit, extrem de receptive la stimulii sexuali. În cazul multora e vorba de simţul olfactiv – parfumul sau mirosul partenerului fiind principalul criteriu de selecţie – sau auzul. Aproximativ 10% dintre femei au această hipersensibilitate; acestea fac parte din categoria persoanelor pentru care mân­carea, vinul sau muzica sunt cei mai importanţi stimuli erotici. O sub­categorie importantă este “capricioasa”, care detestă anumite mirosuri şi care poate ieşi rapid din starea de excitare, dacă lumina este nepotrivită sau deranjantă.
Ce ţi se potriveşte
Deosebit de excitant pentru tine ar fi un bărbat cu o voce melodioasă sau un tip care îţi găteşte o cină delicioasă. În cazul tău, centrul sexual se află în sistemul limbic al creierului, care funcţionează pe baza amintirilor şi a asocierilor. De aceea este bine să te înconjori, chiar şi în viaţa de zi cu zi, de lucruri care-ţi plac.
Ce nu ţi se potriveşte
Sexul “sportiv” nu e pe placul tău, nici cel în spaţii publice, în care nu poţi plasa “ingredientele” tale magice (lumânări, muzică, uleiuri aromate etc.). Nici rolurile “dominator-submisiv” nu se află pe lista preferinţelor tale. Pentru tine, sexul bun presupune lipsa durerii, a fricii sau a dorinţei de a deţine controlul.Ce tip de sexualitate ai? Fă-ţi testul şi află ce trebuie să faci în pat ca să ajungi pe culmile extazului
Puncte slabe
Sexul de calitate necesită, pentru tine, prea multe pregătiri: lumina “corectă”, aşternuturile “potrivite”… Astfel, spontaneitatea iese din discuţie.
Armele seducţiei
Cu inventivitatea şi cu apetitul tău sexual de nestăvilit, vei surprinde plăcut orice bărbat: felaţie cu whisky? Sex vara, în dreptul ventilatorului? Un hand job senzual pe ritmuri de tango? Pur şi simplu, deţii toate secretele sexului “foc de artificii”, în timpul căruia simţurile explodează.

Test preluat din revista Joy

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
FANATIK.RO
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Viva.ro
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
FANATIK.RO
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
Unica.ro
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Horoscop 24 aprilie 2024. Berbecii suferă astăzi de o lentoare neobișnuită, care îi poate scoate din sărite, la un moment dat
HOROSCOP
Horoscop 24 aprilie 2024. Berbecii suferă astăzi de o lentoare neobișnuită, care îi poate scoate din sărite, la un moment dat

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI