Te poate cuprinde o stare de revoltă care va duce la stricarea unor relații care sunt și așa fragile. Cei din mediul de la serviciu sunt ținta ta preferată, de-a lungul întregii zile.

Horoscop 13 mai 2018 – Taur

Este posibil să simți că planurile tale nu vor putea fi realizate așa cum le-ai gândit și că va trebui să lucrezi cu alți oameni decât credeai și în cu totul alte condiții decât cele imaginate inițial.

Horoscop 13 mai 2018 – Gemeni

Deși știi foarte bine că nu e cazul, te vei lăsa în voia unor nemulțumiri de moment și vei spune cam tot ce îți trece prin cap, fără să îți pese de consecințe. Ai putea strica multe.

Horoscop 13 mai 2018 – Rac

Te pot cuprinde regretele legate de ocaziile pierdute pe plan profesional, pentru care poți găsi, imediat, și vinovații, deși nu îți folosește la nimic.

Horoscop 13 mai 2018 – Leu

Ești pe punctul de a renunța la anumite planuri, aspirații și dorințe, doar pentru că ai impresia, acum, că oamenii pe care te bazai pentru a le pune în practică au cu totul alte interese.

Horoscop 13 mai 2018 – Fecioară

S-ar putea să ajungi foarte ușor să te temi de viitor, deși nu știi exact ce va fi și nici nu poți face vreo predicție, pentru că nu ai suficiente informații.

Horoscop 13 mai 2018 – Balanță

Ai de ales între a arunca la gunoi eforturi depuse ani de zile și care au dus la rezultate importante, într-un parteneriat, și a recunoaște meritele celor implicați în toate aceste demersuri.

Horoscop 13 mai 2018 – Scorpion

Problemele de sănătate sau complicațiile legate de muncă ți se par acum de nerezolvat, doar pentru că nu te mai bucuri de sprijinul celor care ți-au promis că te vor ajuta.

Horoscop 13 mai 2018 – Săgetător

Multe dintre proiectele pe care sperai că le vei vedea realizate trebuie să treacă în planul secund. Vor fi înlocuite cu altele, mai importante.

Horoscop 13 mai 2018 – Capricorn

Te vezi nevoit să treci peste multe dintre problemele din familie. Motivele sunt legate de cei dragi, de pasiunile tale și de recuperarea bucuriei de a trăi.

Horoscop 13 mai 2018 – Vărsător

Este inutil și dureros să cauți vinovați pentru propagarea unor informații care dezvăluie greșelile tale. Mai bine ai încerca să le îndrepți.

Horoscop 13 mai 2018 – Pești

Ai multe intenții, aspirații și planuri și este foarte bine să nu renunți la ele. Însă va trebui să ai o atitudine flexibilă față de felul în care toate acestea ar putea deveni realitate.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
PARTENERI - GSP.RO
Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
Daciana Sârbu, iubire ca-n filme cu un bărbat celebru. Victor Ponta habar nu avea. CE ȘOC!
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Daciana Sârbu, iubire ca-n filme cu un bărbat celebru. Victor Ponta habar nu avea. CE ȘOC!
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor
HOROSCOP
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor
RECOMANDĂRI