MENIU CAUTĂ

Horoscop, luni, 19 martie 2018. Leii sunt mai pesimiști decât ar trebui. Îi îngrijorează evoluția unei situații

Distribuie

Horoscop 19 martie 2018. Leii sunt mai pesimiști decât ar trebui. Îi îngrijorează evoluția unei situații de la locul de muncă sau legată de sănătate

Horoscop 19 martie 2018 - Berbec

S-ar putea să fii uimit de reacțiile pe care le ai în niște situații cu care te întâlnești în fiecare zi și care n-ar trebui să te surprindă. Astăzi intrepretezi totul altfel, pentru că te pripești, în loc să gândești totul pe îndelete.

Horoscop 19 martie 2018 – Taur

Din amestecul de gânduri bune, supărări și nemulțumiri vor ieși la lumină, într-o primă fază, cele rele. Trebuie să știi ce ai de făcut ca să le poți ține sub control.

Horoscop 19 martie 2018 – Gemeni

Temerile sunt mai puternice astăzi, deși nu au apărut elemente noi. Poate că știind asta, vei reuși să protejezi relațiile cu partenerii de orice fel.

Horoscop 19 martie 2018 – Rac

Există riscul să îți colorezi viitorul în tonuri închise, doar pentru că nu te bucuri de sprijinul total al unui apropiat sau ți se pare că acesta nu se implică suficient în rezolvarea problemelor tale.

Horoscop 19 martie 2018 – Leu

Deși nu îți stă în fire, este posibil să acorzi mai multă importanță variantei pesimiste de evoluție a unei situații legată de locul de muncă sau de starea de sănătate.

Horoscop 19 martie 2018 – Fecioară

Poate că nu e totul chiar atât de greu sau de complicat pe cât ți se pare astăzi. Gândul cel bun trebuie sprijinit mereu, ca să dea roadele așteptate.

Horoscop 19 martie 2018 – Balanță

Dificultățile de la serviciu sau cele legate de starea de sănătate, deși știi că sunt trecătoare, te pot împinge să tragi concluzii întunecate despre viitor.

Horoscop 19 martie 2018 – Scorpion

Este posibil să fii atât de prins în problemele tale personale, încât să le amesteci și să ajungi la concluzii greșite, care, ulterior, te pot duce la acțiuni greșite.

Horoscop 19 martie 2018 – Săgetător

Ai nevoie de liniște, în special în mediul intim, dar ți-o tulburi singur cu pretențiile prea mari pe care le ai de la tine sau de la unii dintre apropiații tăi.

Horoscop 19 martie 2018 – Capricorn

Primești sfaturi bune, de la persoane care îți înțeleg foarte bine situația, dar tendința ta este de a le respinge, pentru că nu coincid cu intențiile tale.

Horoscop 19 martie 2018 – Vărsător

Principala ta problemă din acest moment este generată de resurse, de lipsa lor sau de impresia ta că nu vei reuși să faci rost de tot ce îți trebuie.

Horoscop 19 martie 2018 – Pești

Ai tendința de a exagera importanța reacțiilor negative ale unor apropiați. Poate că nici nu au fost atenți la ceea ce au spus sau au făcut.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii