MENIU CAUTĂ

Horoscop, marți, 28 august 2018. Leii forțează situația la locul de muncă

Distribuie

Horoscop 28 august 2018. Leii forțează situația la locul de muncă

Horoscop 28 august 2018 - Berbec

Există un pericol la care te vei expune cu atât mai mult, cu cât vei deveni mai nervos. Nu este o zi obișnuită, nervozitatea nu trece la fel de ușor ca de obicei.

Horoscop 28 august 2018 – Taur

Ai impresia că ți se pun piedici și ți se vânează greșelile, în special la locul de muncă. Este o impresie profund greșită, care are la bază doar lipsa de încredere în tine.

Horoscop 28 august 2018 – Gemeni

Îți scapă multe, inclusiv informații esențiale, de care ești convins că ai nevoie. Nu le auzi, pentru că nu ești atent și te lași în voia unor emoții negative.

Horoscop 28 august 2018 – Rac

Astăzi contează orice fărâmă de bunăvoință pe care o arăți celor din jur. Poți crea o bază pentru o revenire de care și tu ai mare nevoie.

Horoscop 28 august 2018 – Leu

Degeaba încerci să forțezi situația de la locul de muncă, lucrurile se vor mișca tot în ritmul lor. Chiar dacă nu spui nimic despre asta, oricine poate citi în atitudinea ta.

Horoscop 28 august 2018 – Fecioară

Sunt posibile complicații la serviciu, situații care te fac să reacționezi dur față de oricine îți iese în cale, deși nu îți folosește la nimic.

Horoscop 28 august 2018 – Balanță

Deși ești convins că nu ai greșit cu nimic față de cei dragi, astăzi lucrurile pot lua o turnură neplăcută și ai putea auzi reproșuri greu de suportat.

Horoscop 28 august 2018 – Scorpion

Cauți vinovați pentru problemele apărute în cuplu sau alte asocieri. Degeaba îi cauți, pentru că și dacă i-ai găsi, tot nu rezolvi nimic pe această cale.

Horoscop 28 august 2018 – Săgetător

Este foarte important să fii tu însuți în orice situație și să te asiguri că lucrurile pe care le faci acum nu au consecințe negative asupra altora.

Horoscop 28 august 2018 – Capricorn

Te vezi nevoit să modifici unele dintre cele mai dragi planuri, pe termen scurt sau mediu, din cauza unor solicitări venite de la cei pe care îi iubești.

Horoscop 28 august 2018 – Vărsător

Este o zi dificilă, presărată cu numeroase momente în care va fi greu să faci față propriilor emoții negative acumulate și devenite o povară inutilă.

Horoscop 28 august 2018 – Pești

Ai motive să bănuiești că unii dintre apropiați fac planuri secrete, dar nu ai de ce să te lași în voia acestor bănuieli. Și dacă ar fi adevărat, este alegerea lor.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii