Uneori, lucrurile se pot complica prin presiunea pe care diferitele laturi ale existenței nativului o exercită asupra evoluției unui conflict. Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, se va menține blocajul creat de multă vreme în sectorul rezolvărilor financiare cu ajutorul altor persoane sau instituții, inclusiv al donațiilor și al moștenirilor, redactare a unor testamente sau acte oficiale “între vii”.

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, nevoie de noutate, de schimbare, de împrospătare a impresiilor și convingerilor cu argumente noi, cu speranțe sau cu perspective care să-i motiveze pe Gemeni.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, răstimp complicat, marcat de cele opt sau douăsprezece opoziții, dacă luăm în calcul și Luna Neagră, care se formează pe direcția caselor IV/X, de unde și amestecul ciudat, inegal ca valoare și importanță, în economia vieții de fiecare zi a nativilor, între momentele plăcute sau situațiile măgulitoare în planul relațiilor sociale (deși, și acolo, e o doză de pericol și de falsitate) și chestiunile legate de casă, patrimoniu sau relații de familie unde administrarea acestora, în mod eficient și corect, se va lovi de rigorile birocratice, administrative sau de mentalitate a rudelor implicate.

Atenție la ceea ce se poate întâmpla sau, de la caz la caz, afirma ori hotărî, la sfârșitul săptămânii, pe fondul unui aspect care viciază obiectivitatea tuturor și îi poate face pe Gemeni să greșească în percepții și în decizii.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare