Între 26 august, după ora 0:06, și începutul zilei de 28 august, sentimente bine controlate de rațiune, efort de a nu deveni prea sentimental, de a nu ceda în fața argumentelor subiective, chiar dacă acestea sunt chiar ale lor, din dorința de a nu deveni vulnerabili, impresionabili și, prin asta, (mai) ușor de manipulat sau de păcălit.

Între 28 august, după ora 2:54, și începutul zilei de 30 august, discretă solicitare a inimii. Din 30 august, după ora 2:58, sectorul relațiilor parteneriale va deveni extrem de bogat în influxuri astrale, în provocări sau, chiar, în susțineri: depinde din ce ipostază este vizat nativul – victimă sau vinovat.

Relațiile conjugale se pot deteriora atât din perspectiva celor cinci planete aflate în tranzit prin casa parteneriatului care vor face, cu Neptun și Luna Neagră în tranzit prin zodia Peștilor, nu mai puțin de zece opoziții, cât și din cauza Lunii Noi în Fecioară, care se va produce în ziua de 30 august și care poate genera tensiuni, dar și decizii bruște.

În ajutorul celor născuți în Pești va veni planeta Mercur, care, din 29 august, va începe să tranziteze semnul Fecioarei, oferindu-le, până pe 14 septembrie, luciditatea, răbdarea, rațiunea și limpezimea ideilor necesare înaintea unei hotărâri importante. Atenție la o informație care, la prima impresie, poate părea puțin plauzibilă, incredibilă sau chiar absurdă și căreia nativii vor fi tentați să-i dea puțină atenție, dar care poate conține un sâmbure de adevăr sau un detaliu esențial cu privire la un partener sau la un dușman de-al lor.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie