Mergi direct la conținut »
Marele Tur al Chinei, o experiență unică la tariful redus de 839 euro! (PUBLICITATE)

Considerată a fi o adevărată întruchipare a tot ce este misterios și exotic, China este cea mai populată țară din lume și una dintre cele mai fascinante destinații de vacanță. Prin circuitul propus de Europa Travel, vei avea ocazia să descoperi un mix interesant și contrastant între obiceiurile străvechi ale Chinei și noul stat ultramodern. De altfel, cele mai importante situri istorice includ temple și palate ce ne reamintesc de împărații chinezi, în timp ce atracția de top este fără îndoială Marele Zid Chinezesc.

Profită de reducerea de 35% din tariful standard de 1299 euro , și rezervă Marele Tur al Chinei de la Europa Travel, cu plecare din 28 mai și 18 septembrie, la tariful special de 839 euro/persoană!

Impresionantele atracții din Beijing

Începe vizita capitalei Republicii Populare Chineze cu Piața Tiananmen, cea mai mare piață din lume, locul în care sunt ținute ceremonii importante, dar și nucleul a numeroase clădiri istorice. Cea mai mare și cea mai importantă construcție a Chinei, Orașul Interzis, cunoscut și sub denumirea de Palatul Imperial, este situată chiar în inima orașului Beijing și cuprinde mai multe reședințe pentru împărații dinastiei Ming și Qing, un complex arhitectural cu peste 9000 de camere.

Marele Zid Chinezesc este o construcție monumentală pe care o vei vizita în turul de la Europa Travel, pentru a înțelege fascinația pe care i-o acordă nu doar chinezii, fiind considerată una dintre cele 7 noi minuni ale lumii. Te vei putea bucura de cele mai frumoase panorame asupra Beijingului de la înălțimea zidurilor de apărare întinse pe mii de kilometri lungime.

De asemenea, în Beijing vei avea ocazia să vizitezi complexul denumit Mormântul Ming, ce cuprinde de fapt 13 morminte imperiale din timpul dinastiei Ming. În plus, la fel de importante ca mormintele este și drumul până la ele, numit Drumul Sacru sau Drumul Spiritului, străjuit cu statui monolitice din marmură reprezentând oameni sau animale, construite cu peste 500 de ani în urmă, ce păzesc calea până la mormânt.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Pe malul Lacului Kunming se găsește Palatul de Vară, amplasat în mijlocul unui parc impresionant ce se întinde pe aproape 300 de hectare. Pentru a te bucura cât mai mult de împrejurimile de basm, poți opta pentru o croazieră pe lac, care îți va permite să imortalizezi imagini pitorești și să te relaxezi în voie în mijlocul naturii.

Alte simboluri impresionante ale Chinei

Vizitează orașul Xian, cunoscut și drept Orașul Soldaților de Teracotă, datorită unei descoperiri arheologice impresionante a secolului XX. Armata de Teracotă, alcătuită din peste 8000 de războinici, în jur de 500 de cai și aproximativ 100 de care, a fost construită pentru a proteja Mormântul Împăratului Qin Shi Huang.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Descoperă și alte atracții simbolice ale orașului, precum Turnul Bell, construit în anul 1384, Templul Dacien, popular pentru Pagoda Marii Gâște Sălbatice, cu o înălțime de 64 metri, și Muzeul de Istorie Shaanxi, ce cuprinde peste 370.000 de exponate antice și medievale.

Continuă circuitul de la Europa Travel cu cel mai mare oraș din China, Shanghai ce te așteaptă să te plimbi agale prin minunatele parcuri și grădini pe care le adăpostește, să vizitezi muzee și galerii de artă de clasă mondială și să explorezi templele vechi și pagodele tradiționale.

Cea mai importantă zonă pietonală a orașului este cea numită The Bund, de-a lungul râului Huangpu Jiang, care aproape că te face să uiți că ești într-o metropolă aglomerată, oferindu-ți o atmosferă liniștită și numeroase atracții, puternic influențată de stilul european. Clădiri cu influențe engleze și franceze, construite într-o varietate de stiluri arhitecturale, de la gotic la renascentist și Art Deco, tot aici vei găsi cele mai multe restaurante, cafenele, magazine și galerii de artă. O priveliște deosebită asupra împrejurimilor îți oferă Turnul Pearl, cu o înălțime de 468 metri. Alte atracții de neratat sunt și Grădina Yu, cunoscută și sub denumirea de  „Grădina Fericirii”, și Templul de Jad Buddha.

de Geanina Ichim

Oferta Speciala Mare Tur al Chinei – tarif: 839 euro/persoana, 9 zile (3 nopti in Beijing, 1 noapte tren ruta Beijing-XIan, 1 noapte XIan, 2 nopti in Shanghai) cazare la hoteluri de 3* cu mese conform programului, transport avion, tururi si excursii mentionate, ghid local, asistenta turistica. *Reducere 35% din tariful standard 1299 euro, plecari din 28 mai si 18 septembrie. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

 

 
 
Close
Închide
  Close