MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 11:33

O zi mare pentru noi: 6 septembrie 2018! Saturn iese din retrograd si Mercur intră în Fecioară! La ce să te aștepți?

Distribuie

Fara urma de indoiala, luna septembrie 2018 va fi o luna mult mai buna decat lunile iulie si august, cel putin asta ne promit astrologii si contextele astrale de toamna. Intai de toate, am scapat de eclipse. In al doilea rand, septembrie nu are 7 astre retrograde ca august, ci pana la finele lunii vor fi doar 3. Deja lucrurile incep sa se simta mai bine. Și, deloc de neglijat, în septembrie avem un numar record de aspecte astrale pozitive, inclusiv un mare trigon unic, pe 7 septembrie.

O zi speciala este cea de Joi, 6 septembrie. Ea este speciala si benefica pentru ca, intai de toate, Saturn iese din retrograd si isi reia miscarea directa. Aceasta va avea loc in Capricorn. Salutam cu bucurie faptul ca scapam de retrogradul lui Saturn!

Saturn este planeta karmei, a disciplinei si al spiritului justitiar. El este retrograd o data pe an iar anul acesta a inceput din 18 aprilie. Cat timp este retrograd, Saturn se asigura ca are tot timpul disponibil ca sa ii invatam lectiile. Totul se intampla foarte, foarte lent. Insa dupa ce termini cu lectiile de la Saturn, esti gata cu ele pentru totdeauna si acele lucruri nu te vor mai deranja in viitor.

O alta veste bună a zilei de 6 septembrie este că Mercur intra în Fecioară, semnul pe care îl și coordonează

Mercur se simte excelent in Fecioara. Mercur este o planeta foarte obiectiva si flexibila iar Fecioara este despre tot felul de analizari si atentii pe detalii. Fecioara se descurca foarte bine cu schimbarile.

Mercur a stat 3 saptamani in Leu, inclusiv 3 saptamani de miscare retrograda. Daca te-ai simtit stresat sau prea sensibil (Mercur in Leu este cam dramatic, in special cand e retrograd), asta se va schimba acum.

Mintea ta va sti, pur si simplu, cum sa se focuseze pe ce este relevant. Vei vedea ca iti va fi mai usor sa iti organizezi gandurile si sa le articulezi clar. Asta se intampla si pentru ca viteza de miscare a lui Mercur este mare acum: Mercur va sta numai 16 zile in Fecioara!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii