MENIU CAUTĂ
02 Iun. 2016 16:41 , de Miruna Darcovici

Secretul unor partide de sex demențiale, în vacanță. La ce trebuie să renunți

Distribuie

Vrei să afli secretul unor clipe de amor de neuitat în vacanță? Un nou studiu legat de relațiile sexuale a relevat că este de ajuns să fii atent la un singur detaliu.

La studiu au participat 2.000 de persoane. Dintre acestea, jumătate au declarat că s-au aşteptat înainte de a pleca în vacanţă să aibă parte de partide de sex mai bune decât în mod obişnuit, însă 60% dintre respondenţi s-au întors acasă dezamăgiţi. Iar de vină sunt smartphone-urile, potrivit rezultatelor cercetării.

Studiul arată că 40% dintre respondenţi s-au abţinut cel puţin o dată să iniţieze un contact sexual cu partenerul de viaţă în concediu din cauza faptului că el sau ea folosea telefonul mobil, iar 72 dintre respondenţi au recunoscut că au folosit smartphone-ul în timpul sexului, atunci când se aflau în concediu, scrie voceatransilvaniei.ro.

Studiul arată că viaţa sexuală a tinerilor cu vârste mai mici de 35 de ani este mai afectată de folosirea telefoanelor şi a reţelelor de socializare online, deoarece gradul de dependenţă faţă de aceste dispozitive şi servicii este mai mare în cazul lor.

Concluzia este că trebuie să-ți închizi smartphone-ul când vrei să faci dragoste.

Comentarii