MENIU CAUTĂ

Cum să ai un ten de invidiat până la Revelion

Distribuie

Tendinţa de a recurge la metode invazive, rapide, de a arăta bine este în creştere, însă, este important de ştiut că pielea are nevoie de timp să se regenereze, de aceea, în cazul în care vrei ca până de Revelion să ai un ten de invidiat, află  că aceasta este perioada excelentă pentru începerea unei îngrijiri adecvate.

Foto Dora Heimann

Specialistul Dora Heimann recomandă ca tratamentul să decurgă treptat, pe parcursul mai multor şedinţe: „Peeling-urile uşoare, nu foarte agresive, care ajută la înlăturarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii arse de soarele verii sunt ideale pentru această perioadă. După procedura de peeling, ca o întregire a tratamentului de regenerare a pielii, urmează aplicarea metodelor de mezoterapie. Mezoterapia este o metodă foarte eficientă în regenerarea fibrelor de colagen şi elastină prin inducţie. Mai pe înţelesul tuturor: prin „înţepare ” pielea are reacţie de apărare şi atunci se activează, începând procesul de regenerare. Mezoterapia se poate executa prin simpla înţepare cu diferite intrumente de mezoterapie sau prin injectare uşoară a unor cockteil-uri de substanţe active”.

Tratamentul nu se termină odată cu mezoterapia, dimpotrivă, abia din acel moment începe partea frumoasă.

„După ce aţi făcut aceste proceduri urmează un răsfăţ, care constă dintr-un tratament complex de hidratare a pielii cu ajutorul Ionizării, Utrasunetului, Oxigenării etc. Urmând aceşti paşi, cu siguranţă, vei avea un ten sănătos şi frumos care vă va ajuta să aveţi un ten de invidiat ! ”

Citeşte şi:ingrijire de iarna

Comentarii