Unele mănâncă de nervi, altele iau pastile de cap, altele pleacă la cumpărături. Așa înțeleg zodiile să facă față stresului, când ajung în momente critice. Dar iată ce spune și zodiacul, pentru că nu întotdeauna zodiile știu să aleagă singure cele mai bune soluții să scape de stres.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt mereu agitați, de parcă ar fi mereu pe fugă, împinși de la spate să facă totul repede, chiar dacă au tot timpul din lume. Lor le place să se implice în 10 activități deodată, să muncească și la birou, și pe teren, și acasă, să preia din mers proiecte care îi provoacă. Berbecii nu prea știu ce este stresul, pentru că singuri își complică viața. Cu toate acestea, când ajung în momente critice, riscă să trateze problemele superficial și să ia decizii greșite sau să abandoneze pe ultima sută de metri.

Soluția antistres pentru Berbec: odihnă profundă! Un somn odihnitor le dă idei bune!

Taur

Nativii din zodia Taur sunt perfecționiști, chiar dacă rezolvă lucrurile mai încet. Dar ei lucrează pe îndelete, sunt atenți la detalii și rezolvă complicațiile fără bătăi de cap. De multe ori stau peste program, iar dacă ceva nu le iese bine, încep să fie stresați, morocănoși și nervoși. În acest caz, stresul se amplifică, își pierd liniștea, stabilitatea și încrederea în forțele lor. Foarte rar apelează la ajutor când ajung în situații-limită, pentru că nu suportă să se implice altcineva în munca lor. Bine ar fi să învețe să lucreze mai bine în echipă!

Soluția antistres pentru Taur: o plimbare lungă în parc! Mișcarea în aer liber îi ajută să se relaxeze.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt oamenii ideilor. Tot timpul au tot felul de idei, tot timpul își fac planuri și se gândesc în ce ordine, cum, în ce fel și cât de repede pot rezolva anumite treburi. Pentru ei, rapid și eficient este rețeta ideală. Numai că, în situațiile complicate, dau greș. Ideile lor ingenioase nu pot fi mereu ușor de pus în practică. Gemenii mai au și prostul obicei de a se stresa din diverse nimicuri și pun prea mult accentul pe detalii care nu contează. Când sunt stresați nici nu se mai pot odihni și nici nu mai pot comunica ușor!

Soluția antistres pentru Gemeni: sportul! Orice fel de sport, de la volei, la fitness, dar și jocurile de strategie.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac sunt printre cele mai sensibile din tot zodiacul. Cu toate acestea, ele fac bine față stresului. Situațiile critice cele mai dificile pentru ele sunt cele legate de familie, de părinții sau de copii lor, de partenerul de viață și de stabilitatea căsniciei. Familia este cea mai importantă, precum și confortul. Dacă pierd teren în acest sector, își pierd echilibrul emoțional, ajung să fie tot mai anxioase și dezorganizate și cu greu reușesc să mai găsească resurse pentru a îndrepta situația.

Soluția antistres pentru Rac: teatru, cărți, muzică! Relaxarea spiritului îi ajută pe Raci să facă față la orice încercare.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt plini de energie, muncitori și ambițioși. Se oferă voluntari pentru tot felul de proiecte complexe la serviciu și muncesc mult peste program, când au un obiectiv ambițios de îndeplinit și mai ales când intră în concurență cu alte persoane ambițioase. Pentru Lei, totul este provocare și nu prea știu ei ce este stresul. Cu toate acestea, când nu știu să se oprească și să savureze viața, ajung într-o stare de oboseală și nervozitate care le face mult rău. În situațiile-limită, Leii pot reacționa agresiv și pot deveni egoiști.

Soluția antistres pentru Leu: prioritizarea! Trebuie să învețe să își pună prioritățile în ordine și se pot ocupa de toate!

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt genul de oameni care își asumă singuri tot felul de responsabilități. Fie că se ocupă singuri de tot ce ține de casă și de familie, fie că muncesc singuri la tot felul de proiecte la serviciu pentru a obține o avansare, nativii Fecioară nu spun niciodată stop! Ceea ce le poate aduce numai probleme când lucrurile se complică. În momentele critice, oboseala îi ajunge din urmă, devin tot mai îngrijorați și irascibili, încep să acuze tot felul de dureri și sfârșesc prin a deveni ipohondri din cauza stresului.

Soluția antistres pentru Fecioară: umorul! O comedie bună sau un spectacol de stand up îi ajută să se echilibreze.

Balanță

Se spune despre nativii din zodia Balanță că reușesc să fie cei mai echilibrați. Dar acest lucru se întâmplă doar la suprafață, pentru că în adâncul sufletului lor sunt oscilanți și foarte greu reușesc să ia decizii majore în viață. Balanțele se gândesc tot timpul la cei din jurul lor, cum îi afectează deciziile lor, ce consecințe vor fi, cum le vor face față. Din cauza aceasta, analizează prea mult și devin tot mai stresate în fața unor situații în care ar trebui să fie tranșante și să pornească pe un drum drept.

Soluția antistres pentru Balanță: asumarea riscurilor! Balanțele trebuie să învețe că orice decizie poate fi ajustată din mers.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se numără printre cei care stăpânesc cel mai bine autocontrolul, alături de Pești și Capricorni. Scorpionii se consumă intens când ajung în situații critice, dar știu să își păstreze mintea lucidă și să ia decizii bune pentru ei înșiși. În general, ei nu prea sunt afectați de stres. Sunt egoiști, aleg imediat ceea ce le place și ceea ce este în avantajul lor și nu se stresează de ceea ce se întâmplă în jur. Doar când suferă din orgoliu sau din dragoste devin mai stresați, dar își ascund bine sentimentele.

Soluția antistres pentru Scorpion: să vorbească deschis! Dialogul cu un prieten apropiat îi ajută pe Scorpioni să fie mai relaxați.

Săgetător

Influențați de elementul Foc, nativii din zodia Săgetător sunt mereu în mișcare, sunt agitați, se suprasolicită, se implică în tot felul de activități. Ei au impresia că energia lor nu are limită. Refuză să se odihnească suficient, mănâncă haotic, pierd nopțile la distracție și a doua zi nu reușesc să se mai concentreze asupra lucrurilor importante. Săgetătorii devin frustrați și de orice profesie sau activitate care presupune reguli și restricții, pentru că ei nu suportă să fie limitați și încătușați. Adesea, schimbă lucrurile și provoacă haos în jurul lor.

Soluția antistres pentru Săgetător: activitățile relaxante! Săgetătorii au nevoie de activități dinamice, dar relaxante precum sportul, jocurile și călătoriile.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt prudenți, organizați, muncitori și se adaptează ușor activităților de rutină. Pe ei îi stresează foarte rar ceva și numai dacă le dă viața peste cap atât de grav, încât nu pot repara nimic decât cu sacrificii mari. Când vine vorba de cheltuieli costisitoare pentru a ieși dintr-o situație-limită, Capricornul este în mod cert stresat, deoarece banii constituie o constantă stabilă în viața lor. Ei consideră că totul se rezolvă cu bani și că totul ține de bani. De aceea, devin irascibili când își pierd economiile.

Soluția antistres pentru Capricorn: distracția! Petrecerile cu prietenii sau o comedie bună îi ajută pe Capricorni să treacă mai ușor peste situațiile stresante.

Vărsător

Nativii Vărsători sunt mai speciali, ușor excentrici, exteriorizați, comunicativi și foarte deschiși. Rareori pun la suflet griji atât de mari încât să fie stresați. De obicei, se descurcă onorabil în situațiile dificile, pentru că ei nu se îngrijorează când lucrurile se complică. Nativii din zodia Vărsător găsesc soluții simple la orice, chiar dacă nu sunt cele mai bune. Pe de altă parte, Vărsătorii nu sunt nici ambițioși și nici nu pun nimic la suflet. Dacă pierd ceva, nu suferă, decât dacă este vorba de marea dragoste a vieții lor.

Soluția antistres pentru Vărsător: odihna! În cazul în care ajung în situații-limită, au nevoie de un somn bun ca să găsească soluții mai bune.

Pești

Nativii din zodia Pești trăiesc emoțiile profund. Se încarcă de emoții negative, preiau din durerea și nefericirea celor din jur, se complică singuri, amplifică lucrurile când nu este cazul și ajung să își creeze situații stresante din lucruri care ar trebui să se rezolve simplu. Nativii Pești visează mult, iar când dorințele la care visează nu se pot îndeplini, devin tot mai pesimiști, tot mai obosiți și stresați. Ei țin foarte mult la intimitatea lor și sunt foarte atașați de familie și de copii. Când ceva le afectează familia, stresul se amplifică.

Soluția antistres pentru Pești: terapiile alternative! Muzica, yoga, pictura, un hobby relaxant îi ajută să își restabilească echilibrul emoțional.

Citeşte şi:

Zodiile și culorile. Ce culori le poartă noroc zodiilor!

Zodiile și meseriile. Ce job i se potrivește fiecărui nativ

FOTO Alice Peneacă, complet dezbrăcată! Imaginea necenzurată a fost scăpată pe net
PARTENERI - GSP.RO
FOTO Alice Peneacă, complet dezbrăcată! Imaginea necenzurată a fost scăpată pe net
BOMBĂ! Monica Gabor, BĂTUTĂ de Mr. Pink? Informații de ultimă oră despre relația celor doi. Imaginea este șocantă
Playtech.ro
BOMBĂ! Monica Gabor, BĂTUTĂ de Mr. Pink? Informații de ultimă oră despre relația celor doi. Imaginea este șocantă
Un bărbat de 57 de ani a murit în trenul accelerat Iași - București chiar lângă soţia sa. Femeia a crezut tot timpul că acesta doarme
Observatornews.ro
Un bărbat de 57 de ani a murit în trenul accelerat Iași - București chiar lângă soţia sa. Femeia a crezut tot timpul că acesta doarme
Horoscop 4 august 2021. Scorpionii trebuie să se protejeze de emoțiile negative care îi pot influența
HOROSCOP
Horoscop 4 august 2021. Scorpionii trebuie să se protejeze de emoțiile negative care îi pot influența
Ce a făcut sportiva care a primit nota 0.0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. VIDEO aici
Știrileprotv.ro
Ce a făcut sportiva care a primit nota 0.0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. VIDEO aici
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine. Minoră fiind...". În tot acest timp, părinţii au fost ţinuţi în afara hotelului
Telekomsport
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine. Minoră fiind...". În tot acest timp, părinţii au fost ţinuţi în afara hotelului
(Publicitate) Câștigă și tu un bilet la UNTOLD. Extragere va avea loc vineri, 6 august! Succes!
PUBLICITATE
(Publicitate) Câștigă și tu un bilet la UNTOLD. Extragere va avea loc vineri, 6 august! Succes!