06 Apr. 2017 10:29

Adda a trăit în condiții mizere. Dezvăluiri cutremurătoare din trecutul artistei

Distribuie

Adda a trăit în condiții mizere. Cântăreața a dezvăluit că a trecut prin momente foarte grele pe vremea când nu era cunoscută.

Adda este astăzi una dintre cântărețele cunoscute de pe scena muzicală din România.

Însă, pe vremea când nu era celebră, vedeta, care a devenit mămică în octombrie anul trecut, a trăit în condiții greu de imaginat.

Cântăreața a făcut dezvăluri în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D.

 

Adda a trăit în condiții mizere. „Mi-a înghețat gelul de duș în baie”

 

Adda, care după naștere a slăbit 15 kilograme, a locuit într-o garsonieră plină de mucegai, a avut probleme mari cu proprietara și a mâncat pufuleți și covrigi ca să supraviețuiască.

'Am stat în condiţii cu mult sub ce aveam eu acasă, nu că aş fi avut palat. Am dat de greu, am avut probleme cu proprietara, scurgeri de gaz, mucegai. Ai mei mi-au zis să merg acasă. Cel mai greu a fost când mi-a îngheţat gelul de duş în baie. Ai mei ştiau de problemele astea, dar mie îmi plăcea şi nu-mi pasă. Nu m-am plâns.

Îmi spălam hainele cu mâna. Îmi calculam banii în fiecare lună. Înregistram la studio şi îmi trebuia bani de taxi. Ei, ca să am bani de taxi, mâncam covrigi şi pufuleţi toată ziua. Visam ca toate piesele să ajungă la oameni. Am făcut într-o lună vreo 60 de piese. Am vândut 19 piese într-un an', a mărturisit Adda.

Loading...
Comentarii