MENIU CAUTĂ
31 Ian. 2017 23:16

EXCLUSIV/ Mirela Vaida, mireasă pentru… Acces Direct! Deși inițial a refuzat, aceasta îi va lua locul Simonei Gherghe

Distribuie

Mirela Vaida îi va lua locul Simonei Gherghe la Acces Direct, ne spun surse din Antena 1. De când Simona a anunțat că este însărcinată și, bașca, a lăsat să se înțeleagă că nu prea ar mai avea în plan să-și reia locul la Acces Direct după concediul de maternitate, producătorii emisiunii s-au apucat să-i caute un înlocuitor, hotărâți să nu facă niciun fel de compromis.

Acces Direct se numără printre emisiunile care fac audiențe bune sub sigla postului Antenei 1, în formula în care se produce acum. În aceste condiții, orice modificare i-ar putea dăuna, dacă nu este una calculată temeinic. Și, cum minunile nu durează la nesfârșit, Simona Gherghe și-a anunțat șefii că se va retrage de pe micul ecran pentru a deveni mamă.

Simona Gherghe a dezvăluit de ce s-a tuns. A făcut schimbarea când a rămas însărcinată

Simona Gherghe a dezvăluit de ce s-a tuns. A făcut schimbarea când a rămas însărcinată

O va face în primăvară, însă, până atunci, aceștia trebuie să-i găsească un înlocuitor care să nu bulverseze bunul mers al emisiunii. După ce au qîntors ep toate părțile liste peste liste, producătorii au ajuns la concluzia că, pe acel format, la acea oră, ideală ar fi Mirela Boureanu Vaida, proaspăt retrasă de la cârma emisiunii 'Mireasă pentru fiul meu'. Pentru că abandonul ei profesional a fost justificat de lipsa timpului, dat fiind că găzduia un format zilnic, primul impuls al acesteia a fost să refuze propunerea. Asta le-a dat timp producătorilor să ia din nou la puricat listele de potențiale înlocuitoare pentru Simona Gherghe. Niciun rezultat viabil, așa că au revenit cu oferta la Mirela. Se pare că de data aceasta, a fost una de nerefuzat deoarece, potrivit surselor noastre din post, aceasta nu a mai refuzat.

'Mireasă pentru fiul meu' pleacă pe Antena Stars

Există însă și un zvon conform căruia aceasta ar fi spus da unui alt proiect care ar urma să se difuzeze chiar înaintea tradiționalului Acces Direct, în locul vechii ei emisiuni, Mireasă pentru fiul meu, care va fi mutată, în curând, pe Antena Stars. Dar cum momentan Mirela nu și-a pus încă parafa pe contract, lucrurile pot lua oricând o turnură neașteptată. Cert este că, ziele acestea, se vorbește despre Mirela Vaida ca despre înlocuitoarea sigură a Simonei Gherghe, care parcurge deja al doilea semestru de sarcină.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe însărcinată

Loading...
Comentarii