MENIU CAUTĂ
15 Ian. 2018 14:43

Oana Zăvoranu a dezvăluit cât de dotat e soțul ei. “E ce îmi trebuie mie”

Distribuie

Oana Zăvoranu a dezvăluit cât de dotat e soțul ei, în cadrul unei emisiuni tv. Bruneta  a renunțat la inhibiții și a spus-o în fața tuturor.

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat', a declarat Oana Zăvoranu la emisiunea „Refresh by Oana Turcu'.

A vorbit și despre performanţele din dormitor ale foştilor iubiţi

Rușinat de cele dezvăluite de vedetă, soțul Oanei Zăvoranu a replicat: „Pot să plec din emisiune?'. Oana Zăvoranu a explicat și ce a atras-o la Alex Ashraf de a decis să-l ia de bărbat. „Am făcut acest pas pentru că îl iubesc foarte mult pe acest pui de arab de lângă mine. E jumate ieșean, jumate palestinian. M-a atras partea palestiniană, mie îmi place să trăiesc periculos', a afirmat ea.

Recent, Oana a fost întrebată despre performanţele din dormitor ale foştilor iubiţi. „Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa”.

Citește și

Scenariile confruntării din ședința PSD. Dragnea și Tudose vor îngropa securea războiului? În caz contrar, premierul va acționa cu demisia pe masă

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii