Mergi direct la conținut »
A început finala NBA. LeBron James, învins în primul meci
Sport Libertatea > Sport > A început finala NBA. LeBron James, învins în primul meci

A început finala NBA. LeBron James, învins în primul meci

Finala NBA, Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers, a început în forță. Meciul 1, de azi-noapte, a fost un thriller și le-a revenit gazdelor în prelungiri (Over Time - OT). În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 98-98. În cele 5 minute suplimentare, scorul a fost 10-2. Cu rezultatul general de 108-100, Golden State și-a asigurat astfel prima victorie din seria de 7 partide.

Cel mai bun marcator a fost MVP-ul sezonului regulat, Stephen Curry (Golden State Warriors), care a pus în coș 26 de puncte. De la Cleveland, LeBron James a ieșit din nou în față, cu 44 de puncte, dar n-a fost suficient. În plus, locotenentul său, Kyrie Irving, s-a accidentat în prelungiri și riscă să rateze următoarele jocuri.

S-a înregistrat și o premieră: primul rus care ajunge în finala NBA. Este vorba despre pivotul Timofey Mozgov, de la Cleveland Cavaliers.

Finala celui mai spectaculos campionat de baschet al lumii, cel nord-american, se dispută după sistemul ”cel mai bun din 7”. Va câștiga formația care va aduna prima patru victorii.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close