Cu toate acestea, fostul fundaș a fost inclus într-un top al celor mai subapreciați jucători din istoria fotbalului de către site-ul de specialitate football365.com.

”Numele s-ar putea să nu vă fie familiar la prima vedere, dar realizările sunt cu adevărat impresionante. Miodrag Belodedici a câştigat opt titluri naţionale la rând şi patru eventuri cupă-campionat de-a lungul perioadelor petrecute la Steaua Bucureşti şi la Steaua Roşie Belgrad, în anii ’80 şi începutul anilor ’90, conducând România în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994 şi ale Euro 2000”, au notat cei de la footbal365.com.

În comentariu se mai precizează: ”A fost, de asemenea, unul dintre cei mai buni libero şi primul jucător care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite. Belodedici a jucat în toate cele 120 de minute ale finalelor din 1986 şi 1991 disputate de Steaua, respectiv Steaua Roşie în faţa unor echipe mult mai ofensive precum Barcelona şi Marseille, meciuri încheiate fără gol şi câştigate la lovituri de departajare”.

Ca fotbalist, pe lângă cele două Cupe ale Campionilor Europeni, Belodedici mai are în palmares Cupa Intercontinentală, Supercupa Europei, nouă campionate și patru Cupe ale României și Iugoslaviei.

A jucat de 53 de ori în tricoul naționalei României, marcând 5 goluri.

Alături de Belodedici, aflat pe locul 8, în topul celor mai subapreciați fotbaliști au mai fost incluși David Villa, Fernando Redondo, Gerson, Steve Greaves, Jimmy Greaves, Jimmy Floyd Hasselbaink, Denis Irwin, Robert Lewandowski și Robert Pires.

Citeşte şi:

Întreaga populație din Wuhan a fost testată pentru coronavirus. S-au depistat 300 de pozitivi asimptomatici

Decizie de ultimă oră în cazul lui Gheorghe Dincă și a complicelui său, Fane Risipițeanu

Monica Anisie a anunțat câți elevi au venit la orele de pregătire pentru Evaluarea Națională și bacalaureat

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI