Mergi direct la conținut »
VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX” | „Sfânta treime” a șpăgii pe înțelesul tuturor și șansele Laurei Codruța Kovesi de a ajunge procuror-șef european
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX” | „Sfânta treime” a șpăgii pe înțelesul tuturor și șansele Laurei Codruța Kovesi de a ajunge procuror-șef european

VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX” | „Sfânta treime” a șpăgii pe înțelesul tuturor și șansele Laurei Codruța Kovesi de a ajunge procuror-șef european

Adriana Nedelea a prezentat evenimentele cele mai importante ale zilei și exclusivitățile Libertatea, cu impact asupra oamenilor. Emisiunea a fost difuzată live pe libertatea.ro și pe Facebook Libertatea. 

În dosarul Cosma-Prahova, jurnaliștii Libertatea au mers mai departe. Sunt bani publici la mijloc, bani mulți, iar metodele folosite pentru însușirea lor sunt inedite.

„Publicul nu știe, dar, în aceste zile, inculpații și denunțătorii din dosare de corupție își retrag mărturiile și riscăm albirea corupției. Noi vă prezentăm probele contabile ale corupție”, a spus Adriana Nedelea, în ediția de luni dimineață a emisiunii „Adriana Nedelea LA FIX”.

„Fapte de corupție sunt în pericol să dispară pentru că, în aceste zile, denunțătorii își retrag declarațiile, de la secția specială condusă de Adina Florea. Dacă Laura Codruța Kovesi și cei din DNA Ploiești au comis abuzuri, judecătorii îi vor pedepsi, dar asta nu înseamnă că probe importante din dosare grele trebuie să dispară. Nu înseamnă că fapte de corupție ar trebui să dispară”, a completat jurnalista.

În plus, Laura Codruța Kovesi poate ajunge procuror-șef european, chiar dacă nu toată clasa politică românească se bucură. Adriana Nedelea vă spune care sunt argumentele lui Cristian Preda, în interviurile Libertatea LIVE.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Înregistrarea emisiunii de la ora 10:30

„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.


Citește și:

Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său!

Au inventat kilometrul de 800 de metri la asfaltări, ca să poată să dea șpagă pentru PSD și pentru familia Cosma! Ce declarații își retrag infractorii condamnați pentru corupție și martorii în fața secției de procurori conduse de Adina Florea

VIDEO | Cristian Preda despre șansele lui Kovesi la funcția de procuror-șef european: „E o miză electorală pentru guvernul Dăncilă. Dacă Kovesi ar fi numită mâine, PSD s-ar duce la 6%”

Close
Închide
  Close