Ambulanțierul a fost reangajat în baza unei hotărâri a Tribunalului Gorj. Decizia magistraților nu este, însă, una definitivă.

„Hotărârile date pe conflictele de muncă, de Tribunalul Gorj, pe fond, sunt executorii de drept, chiar dacă am cale de atac, trebuie să o pun în executare. O vom ataca, dar aşteptăm motivarea, aşteptăm sentinţa. El a invocat probleme de sănătate, noi nu am ţinut cont de ele, pentru că dumnealui avea motive să nu vină la serviciu, dacă avea probleme din punctul de vedere al sănătăţii.

Chiar dacă nu s-a simţit bine, trebuia să meargă la urgenţă şi să-şi ia de acolo medical, ori dumnealui a stat la serviciu în continuare. Este o decizie a instanţei, nu o comentăm, l-am reangajat şi asta este. Urmăm calea de atac şi aşteptăm finalul”, a declarat Constantin Mitroi, managerul SAJ Gorj, conform Mediafax.

Ambulanțierul Daniel Cojocaru a contestat în instanță decizia prin care a fost concediat. Magistrații au decis că bărbatul trebuie să revină pe post și să primească plata salariilor din martie și până în momentul reangajării.

Șoferul a fost concediat, după ce, la sfârșitul anului 2018, a refuzat să transporte un pacient din Tismana. Bărbatul fusese victima unui accident rutier și trebuia transportat la un spital din București.

Ambulanțierul a refuzat cursa, invocând motive medicale.

Pacientul diagnosticat cu politraumatism și hematom pe creier a fost operat într-un spital din București, însă a murit după trei zile.

Află ce sancțiune a primit medicul de la Ambulanța Vaslui acuzat de colegi că nu resuscitează pacienți în stop cardio-respirator.


Citește și:

Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu